Fiat Palio 1.3 Multijet Kişisel KM Rekorumu Kırdım :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun :kiskis

333333.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Maşallah,nazar değmesin.Allah kaza bela vermesin üstad. :clap2 🧿
Eyvallah kıymetli hocam.
Ticarmi micari, her sene vergisi ile iflahımızı sökse de bugüne kadar hiç yolda bırakmadı sağ oslun.
Biz erkeklerin bu arabalarıyla bağ kurmasını psikolojik olarak açıklayabilecek birisi var mı acaba? :kiskis

Arabadan hiç anlamam ama onunla sohbet etmeyi, sabahları günaydın demeyi de ihmal etmem :kop

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
meslek lisesi motor bölümü mezunuyum okuldan sonra 1 yıl bmc servisinde çalıştım ama arabaları hiç sevmem kendi arabamlada hiç bir bağ kurmadım.meslek olarakta makina bakımcılık yapıyorum.yani erkeklerin hepsi bağ kurmuyor benim gibi sevmeyenlerde çıkıyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yıllar önce 1,3 CDTI motorlu Corsa ile Multijet ile aynı motor. Ankara-İstanbul-İstanbul gezme-Ankara 1000km yol yapmıştım. Gerçekten ekonomik ve torklu güçlü güzel bir motordu.
2008 yılında 2005 model Corsa 1.3 CDTI almıştım, O nasıl arabaydı öyle :) Hakikaten her ikisi de bir depo ile 1000km menzili bulan arabalardı.
Bu benim aldığım son arabayı benden önceki sahibi az bi modifiye etmiş, yazılım vs attırmış, 195x40x17 ön ve 205x40x17 arka lastikleri vs olunca istediğim kadar dikkat edeyim 700 800 km ancak yapıyor :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
meslek lisesi motor bölümü mezunuyum okuldan sonra 1 yıl bmc servisinde çalıştım ama arabaları hiç sevmem kendi arabamlada hiç bir bağ kurmadım.meslek olarakta makina bakımcılık yapıyorum.yani erkeklerin hepsi bağ kurmuyor benim gibi sevmeyenlerde çıkıyor.
Yani merak heves vs bende de yok, pek bilgim de yok ama ne bilem benimsiyorum nedense :kiskis

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
Eyvallah kıymetli hocam.
Ticarmi micari, her sene vergisi ile iflahımızı sökse de bugüne kadar hiç yolda bırakmadı sağ oslun.
Biz erkeklerin bu arabalarıyla bağ kurmasını psikolojik olarak açıklayabilecek birisi var mı acaba? :kiskis

Arabadan hiç anlamam ama onunla sohbet etmeyi, sabahları günaydın demeyi de ihmal etmem :kop
hayirli olsun umarim sorun cikarmaz. en iyi araba seni yolda birakmayan ve masraf cikarmayan arabaymis
erkeklerin arabasiyla bag kurmasinin sebebi bence kültürel olarak bilincaltimiza böyle yerlestirilmesi ve eski aliskanliklardan kaynakli
araba dedigimiz sey gecmiste erkek icin neyse modern dünyada aynisi ne derler bizim kültürde, at,avrat,silah eskiden ulasimi atla gücü silahla saglardik simdi bunun yerine araba avrat ve para oldu kendimiz dahil genele bakarsak önem verdigimiz degerler bunlar haline geldi
eskiden sevdigin kizi kacirmak icin at lazimdi simdi onu tavlamak icin araba lazim
eskiden bir kizi etkilemek icin güclü olman lazimdi simdi masanin üzerine limitsizi kredi karti veya dolu bir cüzdani birakmak gerekli
isin özeti arabanin önemi ilke dürtülerden kaynaklaniyor cinsel aclik=kadinlara ulasma arzusu= bunun icin gerekli olan arac at yada araba ileride bu bir roket kiyafeti olabilir ama ne kökeni nede vardigi sonucu degismeyecek

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun :kiskis

333333.jpg
Hazır araç fiyatları artmışken sat Adem abi km rekora gidiyor insan kullandığı memnun kaldığı herşeyle bağ kurar sever kıymetlidir onun için değerlidir mesela elektronik ustalarının kıymetli havyaları aletleri vardır. Yerleri ayrıdır :kiskis

Geri
Üst Alt