Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun
Maşallah,nazar değmesin.Allah kaza bela vermesin üstad.Kırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun
Eyvallah kıymetli hocam.Maşallah,nazar değmesin.Allah kaza bela vermesin üstad.
Kazasız belasız abiiiimKırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun
Eyvallah Kral KarşimKazasız belasız abiiiim
2008 yılında 2005 model Corsa 1.3 CDTI almıştım, O nasıl arabaydı öyle Hakikaten her ikisi de bir depo ile 1000km menzili bulan arabalardı.Yıllar önce 1,3 CDTI motorlu Corsa ile Multijet ile aynı motor. Ankara-İstanbul-İstanbul gezme-Ankara 1000km yol yapmıştım. Gerçekten ekonomik ve torklu güçlü güzel bir motordu.
Yani merak heves vs bende de yok, pek bilgim de yok ama ne bilem benimsiyorum nedensemeslek lisesi motor bölümü mezunuyum okuldan sonra 1 yıl bmc servisinde çalıştım ama arabaları hiç sevmem kendi arabamlada hiç bir bağ kurmadım.meslek olarakta makina bakımcılık yapıyorum.yani erkeklerin hepsi bağ kurmuyor benim gibi sevmeyenlerde çıkıyor.
Eyvallah Kral Karşim
Hepimize abeyAdem abi, nice kazasız belasız kmler olsun
hayirli olsun umarim sorun cikarmaz. en iyi araba seni yolda birakmayan ve masraf cikarmayan arabaymisEyvallah kıymetli hocam.
Ticarmi micari, her sene vergisi ile iflahımızı sökse de bugüne kadar hiç yolda bırakmadı sağ oslun.
Biz erkeklerin bu arabalarıyla bağ kurmasını psikolojik olarak açıklayabilecek birisi var mı acaba?
Arabadan hiç anlamam ama onunla sohbet etmeyi, sabahları günaydın demeyi de ihmal etmem
Hazır araç fiyatları artmışken sat Adem abi km rekora gidiyor insan kullandığı memnun kaldığı herşeyle bağ kurar sever kıymetlidir onun için değerlidir mesela elektronik ustalarının kıymetli havyaları aletleri vardır. Yerleri ayrıdırKırmızı 2005 palio arabamı, sattıktan sonra aldığım beyaz 2007 palio ile 333.333km yi devirdik hayırlısı olsun