T
toydosakni
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 464
iyi kötü yaptıklarını tarafsızca incelemeden ve araştırmadan chp ye dil uzatamazsınız
chp bu ülkeye ne vermiş ne kazandırmış bazı şeyleri sizde görmüyorsunuz terörün sebebi chp sıkıntıların sebebi chp bunuda görün siz terörün neresi iyien bir chpli olarak chp nin yanlışlarını biliyorum ve savunmuyorum fakat siz akp li arkadaşlar bunu yapamıyorsunuz ve at gözlüğü takmış gibi çevreyi göremiyorsunuz
kusura bakma chp gözünü kapatmış
yoksa işin sonucu kalp kırmaya varacak dediğinden kapatacam bende .
kısaca daha önce yazdığım gibi Allah bu milleti ülkeyi yalancıların ahlaksızların zarar verenlerin şerrinden maddi manevi korusun.
iyi yaptığını sanıp zarar veren olur,yada kötü olduğunu bile bile ,Allah korusun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ak partiden önce chp vardı o zaman ki ,şehitlerimiz ne olacak.. ülkeme milletime zarar verenler Allahtan bulsunlarterör sağlık eğitim chp ye kaldı ya başka bir şey demiyorum
aminAllah akıl fikir ihsan eylesin
katılıyom ancak ünlü siyasiler şarkıcılar kaz dağlarından yer alınca bişi olmuyorda17 senede yapılan inşaat yatırımları artan çarpık kentleşme
halk için yapılıncamı oluyor neyi kafası bu
forumun amacı siyasi değil burda kapatıyorum.
Allah ülkemize fayda diye zarar verenden,bile bile zarar verenden,bilmeyerek zarar verenlerden korusun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işte bundan kurtulmak için GÜÇLÜ BAĞIMSIZ TÜRKİYE OLMAYA MAHKUMUZBana göre, iyi bir şeyler sonuca etki etmemiş ki, halen fakir ve bağımlıyız.
Son düzenleme: