kitabımız sapıklığı yasaklıyor destekleyen chp,bu durumda chp müslümanı olunmaz farkındaysan abim.kendimce müslümanım ama hiç bir zaman AKP müslümanı olmadım, olmayacağım. Din'i bana dayatıldığı gibi değil, kitabımızda yazdığı gibi yaşayacağım.
çok iyi değinmişsin abim,kim değil chp bile bu işin içinde .Maide suresi 51
niye demeyelim abim,sapıklıya destek olan terörü bitirmeyen ,akp ile ortakça millet için çalışmak varken yo ben yapcam deyip ımf kucağınamı atsın yeni kemal dervişlermi gelsin.''Ama chp de şunu yaptı'' gibi bir şey gelecek o nedenle boşver
nerde demişim.. (Ankebut Suresi, 28-29) (Araf Suresi, 80-82) ayetinde geçen bir sapıklığa chp taptaze şekilde lgbt denen sapıklığa resmi kurum belediyeleri alet edip suç işleyerek destek olmadımı. DUAM (Ankebut Suresi, 30)Tecavüz diyorum yahu tecavüz bunun hiç bir dilde, hiç bir dinde, hiç bir akılda mantıklı bir açıklaması yoktur.TECAVÜZ diyorum ama sen bana ''Ama onlar da yaptı'' diyorsun. KOMİK
menzil düşmanlığınız neden Allahı zikretmek bunun için toplanmak suçmu abim. bir insan rabbini zikretmesi lazım cuma topluluktur insanız biz arkadaşlarla yakınlarla komşularla dini milli biradalık gerek.Menzil tarikatını araştır
evet doğru ama yahudiler gibi konuşmaya gerek yok kimse araplaşmıyor MÜSLÜMANLAŞIYOR. islam arablara değil İNSANLARA GELDİ arablardan MUHAMMED aleyhisselam vesilesiyle ..TÜRKİYE TÜRK MİLLETİNİN OTAĞIDIR
ARAPLAŞMAYACAĞIZ
TÜRK KALACAĞIZ
BİR OLACAĞIZ
BİRLİK OLACAĞIZ
AMA ONLARDAN OLMAYACAĞIZ
çünkü burası türkiye tıpkı islam ülkeleri gibi önenli konumdaAvrupa ve ABD de olmuyor.. ?.. neden olmuyor ?.. çünkü
görünen sıkıntılarımıza odaklanmışızSevimm koşş koşş. Yine karışmış buralar
Giren çıkan bize oluyo
Faturalar ikiye katladı eyyy ahaliii
Yollarımız eyidir köprülerimizi çoh eyidir.
tövbe ya rabbiislamı savunuyorsun.
-ALLAH celle celalüh- buyuruyor ki , sizin için din olarak İslâm’ı seçtim (Maide, 5/3)Arkaradaşım sana göre islam başkasına göre yahudilik doğru bırakın şu din oyunculuğunu benim için önemli olan Allah inancı dır
Tamam haklısın uzatma kardeş. Gün gelince o oy verdiklerinizi kazıyacaklar ordan merak etmeçünkü burası türkiye tıpkı islam ülkeleri gibi önenli konumda
nerde isla ülkesi var orada itlik yapan avrupa abd var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
görünen sıkıntılarımıza odaklanmışız
birde görünmeyen var
manevi tarafı es geçilmiş.
cebimiz yanmasın fabrikamız olsun derken
manevi taraf görünmüyor diye es giçilemez.
maddi manevi ikisi de iyi olsun.
bozuk eğitim sistemi şehvetiye dizileri es geçiliyor illa vuruncamı ses edilecek
tecavüzün sapıklığın her çeşidi cezalandırılmalı.
tövbe ya rabbi
neyi savunacaktım hiristiyanlığımı ,yahudiliğimi
-ALLAH celle celalüh- buyuruyor ki , sizin için din olarak İslâm’ı seçtim (Maide, 5/3)
eee yahudi hiristiyan da kendilerince Allaha inanıyor