Eylül 2019 Enflasyonu açıkladı.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
gemiş geleceğe ışık tutar.. olumlu olanları görmeden yok fabrika kapatı yok zincir vurdu boş şeyler. bilip bilmeden konuşulmaz menderesin durumu halini bilmeden atılmaz tutulmaz.
olumlu işler yokmu yokmu?ben işsizim şuan fabrika iş bize lazım ,bu iş hükümete çatarak olmaz dedin işte ECEVİT döneminde değiliz.
geçmiş geleceğe ışık tutarda adamlar yine mahvetti memleketi. Ne yaptılar? Şeker fabrikaları gitti. Seka fabrikaları gitti. Telekom gitti içi boşaldı kaldı başımıza. Şehir hastaneleri yapıldı bir bölümden diğer bölüme gitmek mesele oldu. Kusura bakmayında şu anda nelerle uğraşıyorsak AKP hükümeti yüzünden. Memleketin buhrandan kurtulması için değişim şart. Dikiş tutturamazlar artık.

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
Kime çatalım?? Hitlere mi? Reagan'a mı? Gorbaçov'a mı?

Her hükümetin yanlışlarına yanlış diyecez, çatacaz tabiki de... Benim hırsızım iyidir mantığı, hırsızlığın ta kendisidir.
öyle demediğimi biliyorsun hırsız hırsızdır. burada yanlış yanlış demek kötü değil. ama hiç faydası olmayanın gelmesini istemek hangi mantıkla oluyor.
AYRICA ÜLKEMİZİN KONUMU ÖNEMLİ MEVKİDE

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
gemiş geleceğe ışık tutar.. olumlu olanları görmeden yok fabrika kapatı yok zincir vurdu boş şeyler. bilip bilmeden konuşulmaz menderesin durumu halini bilmeden atılmaz tutulmaz.
olumlu işler yokmu yokmu?ben işsizim şuan fabrika iş bize lazım ,bu iş hükümete çatarak olmaz dedin işte ECEVİT döneminde değiliz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen bunu diyorum.

ne varki ülkeyi siyasi ve parti üzerinden seçiyoruz.

bu ülkede yapılan iyi işler menderes özal erdoğan zamanında olmadımı?
halk diğer partiyi iktidara getirmedi zorla kendileri geldi.. sonra halk erdoğana verdi iyi kötü bugünlere geldik.
güçlü türkiye istemek varken bu tartışma niye diyorum.
ne katmış ne götürmüş hocam bunu iyi tartmak lazım .İyi kötü diyorsunuz ben kötülerin çokluğundan iyileri göremiyorum siz görüyorsanız yazın lütfen.

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
geçmiş geleceğe ışık tutarda adamlar yine mahvetti memleketi. Ne yaptılar? Şeker fabrikaları gitti. Seka fabrikaları gitti. Telekom gitti içi boşaldı kaldı başımıza. Şehir hastaneleri yapıldı bir bölümden diğer bölüme gitmek mesele oldu. Kusura bakmayında şu anda nelerle uğraşıyorsak AKP hükümeti yüzünden. Memleketin buhrandan kurtulması için değişim şart. Dikiş tutturamazlar artık.
ARKADAŞ ECEVİT ZAMANI YAŞAMADIN MI,SIKINTI GÖRMEDİNMİ.
KUSURA BAKARIM BU KONUDA YAŞADIYIMIZ SIKINTI CHP YÜZÜNDEN BUNU NİYE GÖRMÜYORSUNUZ.
ŞEKERMİ YOK VAR ,TORKUYU DESTEKLEYİN. BİLMEDİĞİM konularda konuşmak anlamsız . hiç bir cümlemde istekler talepler varsa yol hava alanı teknofest yapan hükümete yardımcı olun ..fikirler verin.
halk chp'ye hiç iktidar vermedi zorla yapışıyor. menderes özal erdoğan icraat yaptılar yapıyorlar.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
bu ülkede yapılan iyi işler menderes özal erdoğan zamanında olmadımı?
halk diğer partiyi iktidara getirmedi zorla kendileri geldi.. sonra halk erdoğana verdi iyi kötü bugünlere geldik.
güçlü türkiye istemek varken bu tartışma niye diyorum.
Aynı şeyleri söylüyor olabilirken, siz birilerinin penceresinden bakıyorsunuz... Birileri bu ülkeye çok fazla iyilik yaptıysa, biz neden bu durumdayız?

Bana göre, iyi bir şeyler sonuca etki etmemiş ki, halen fakir ve bağımlıyız...

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
KUSURA BAKARIM BU KONUDA YAŞADIYIMIZ SIKINTI CHP YÜZÜNDEN BUNU NİYE GÖRMÜYORSUNUZ.
ŞEKERMİ YOK VAR ,TORKUYU DESTEKLEYİN. BİLMEDİĞİM konularda konuşmak anlamsız . hiç bir cümlemde istekler talepler varsa yol hava alanı teknofest yapan hükümete yardımcı olun ..fikirler verin.
halk chp'ye hiç iktidar vermedi zorla yapışıyor. menderes özal erdoğan icraat yaptılar yapıyorlar.

siz bu kafada devam edin hocam ama yoll yaptılar demeye devam edin.Absürt olacak ama maaşa gelen zam cebimde eridi.Afederseniz kıçımızda tek donumuz kaldı.Ben şimdi sana şekerinden tut satılan fabrika arazilerden çarpık kentleşme , eğitim ,sağlık hepsine birer birer yazarımda dizim var fox ta mucize doktor siz bunu izleyin derim.Uzunca zaman sonra gerçek bir aile dizisi.

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
ne katmış ne götürmüş hocam bunu iyi tartmak lazım .İyi kötü diyorsunuz ben kötülerin çokluğundan iyileri göremiyorum siz görüyorsanız yazın lütfen.
ne katmamış siz yazı verin lütfen .. halk senelerdir ak parti diyor. menderes diyor özal diyor oy vermedinizmi hiç
ne katmış götürmüş anlatın ne katmamış.

itiraz edenler sürekli fabrika diyor şu kapandı bu kapandı diyor... chp ne yapmış açmış ne katmış acaba.
buradan fabrika kapansın anlamı çıkartılamaz iş bulamazken fabrika üzerinden tartışmam.
seka niye yokmuş kağıtmı yapmıyoruz.

keneviri abd yasaklamış tam olarak ne bilmiyorum kenevir önemliyse icraat zamanı

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Menderes özal erdoğan memleketi dışa bağlamaktan başka bişey yapmadı. Eğer iyi şeyler yaptılarsa kötülükleri iyiliklerini kazıdı geçti. Ecevit döneminde olanlar çiller döneminde olmadı mı? Devaülasyonlar yüzünden millet battı. Kusura bakmayında memleketteki sağ hükümetlerinin iyi kötü yaptıklarını tarafsızca incelemeden ve araştırmadan chp ye dil uzatamazsınız. Bu arada ben burdan cevap vermekten artık yoruldum çünkü kendi yanlışlarınızı eleştirmeyi bilmiyorsunuz. Ben bir chpli olarak chp nin yanlışlarını biliyorum ve savunmuyorum fakat siz akp li arkadaşlar bunu yapamıyorsunuz ve at gözlüğü takmış gibi çevreyi göremiyorsunuz. Konuyu daha fazla uzatmayalım yoksa işin sonucu kalp kırmaya varacak. İyi akşamlar.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
yahu chp en son 60 sene ye yakın süre önce ülke yönetmedi mi ? Neyin suçu ? Akp şuan özel sektöre dua etsin.Zamanınca özel sektörün verdiği destek Ecevit'e verilseydi çok daha iyi olurduk.Adam devletin verdiği evdeki yemeğin bile parasını kendi cebinden vermiş.Geçen bunla ilgili yazı vardı.Bu ülke bu zamana kadar özel sektörden destek istememiştir .Berat bey çıkıp demedi mi özel sektörden fedakarlık bekliyoruz yok enflasyonla tepyekün bilmem ne.Sen devletsin arkadaş kural kanun koyarsın biyerden birşey istemezsin.

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
siz bu kafada devam edin hocam ama yoll yaptılar demeye devam edin.Absürt olacak ama maaşa gelen zam cebimde eridi.Afederseniz kıçımızda tek donumuz kaldı.Ben şimdi sana şekerinden tut satılan fabrika arazilerden çarpık kentleşme , eğitim ,sağlık hepsine birer birer yazarımda dizim var fox ta mucize doktor siz bunu izleyin derim.Uzunca zaman sonra gerçek bir aile dizisi.
kardeşim yol yoksa fabrikaya araba nasıl gidecek milyonlar nasıl araba alacak
bahsettiğin sıkıntılarınut satılan fabrika arazilerden çarpık kentleşme , eğitim ,sağlık (terörü yazmamışsın) sebebi chp .
doktor diziyi bende izliyorum reklamsız 20 bölümde final
Uzunca zaman sonra gerçek bir aile dizisi. konusuna katılmıyorum aile neresinde bunun.
aile dizisi bizimkiler, kalk gidelim,aslan ailem,zengin kız fakir oğlan,seksenler,yeşil deniz,vuslat v.s görmemişsin bazıları devam ediyor

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
bahsettiğin sıkıntılarınut satılan fabrika arazilerden çarpık kentleşme , eğitim ,sağlık (terörü yazmamışsın) sebebi chp .
Uzunca zaman sonra gerçek bir aile dizisi. konusuna katılmıyorum aile neresinde bunun.
aile dizisi bizimkiler, kalk gidelim,aslan ailem,zengin kız fakir oğlan,seksenler,yeşil deniz,vuslat v.s görmemişsin bazıları devam ediyor

sana tek tek yazacam beklemede kal?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Allah akıl fikir ihsan eylesin. 17 senede yapılan inşaat yatırımları artan çarpık kentleşme terör sağlık eğitim chp ye kaldı ya başka bir şey demiyorum allahından bul nasıl müslümansın

Geri
Üst Alt