G
GökselSaraçoğlu
Aktif Üye
- 19 Haz 2019
- 137
- 57
Arkadaşlar hükümet, muhalefet veya o parti bu parti, bunların hepsi birbirinin aynı. Seçimde mevcut hükümet gitsin başkası gelsin de ekonomi veya düzelecek ne varsa düzelsin diye beklentiniz varsa eğer boşa beklersiniz. Maalesef tek dünya düzenine doğru koşar adım gidiyoruz. Muhalefetten bu konuda tek laf eden var mı? Başa yeni biri gelse ne olacak, düşünce yapıları aynı olduktan sonra. Yine söylüyorum koşar adım Çin modeline doğru gidiyoruz, teknoloji gelişiyor ve ihraç eder pozisyonuna geldik ama halk her zamankinden daha fakir, refah seviyesi diplerde, millet yarınından umutsuz.
Tarımı bitirdiler, yıllarca yapılan yanlış (aslında bilinçli bir şekilde) uygulamalar yüzünden. Çiftçiyi bitirdiler, bırakın çiftçiyi devletin tarım ile uğraşan kurumlarını bitirdiler, liyakatsiz atamalar ile. İneklerin osuruğu ile atmosfere zararlı gaz salımı yaptığını söyleyebilecek kadar liyakatsizler geldi/getirildi başa. Artık yapay et zamanı, bile istiye (bu kelime gurubu da son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı) bu yöne doğru iteleniyoruz. Bu pahalılık, iklim krizi falan hepsi proje, bizlerde denek olduk. Allah sonumuzu hayreylesin. Bu arada dip not gomplocu değilim.
Tarımı bitirdiler, yıllarca yapılan yanlış (aslında bilinçli bir şekilde) uygulamalar yüzünden. Çiftçiyi bitirdiler, bırakın çiftçiyi devletin tarım ile uğraşan kurumlarını bitirdiler, liyakatsiz atamalar ile. İneklerin osuruğu ile atmosfere zararlı gaz salımı yaptığını söyleyebilecek kadar liyakatsizler geldi/getirildi başa. Artık yapay et zamanı, bile istiye (bu kelime gurubu da son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı) bu yöne doğru iteleniyoruz. Bu pahalılık, iklim krizi falan hepsi proje, bizlerde denek olduk. Allah sonumuzu hayreylesin. Bu arada dip not gomplocu değilim.