gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
cevap vereyim dedim önce. sonra ayıktım ki, iflah olmaz bir "akp'ye oy vermedim ama..." tipolojisi ile "amargıga bizi kıskanıyor" bileşimi söz konusu. ruh sağlığım söz konusu olduğu için, yoksay butonunu kullandım. çok teşekkürler yoksay butonunu akıl eden üstat, her kimse artık.Sevgili arkadaşlar.
Atatürk öyleydi, Chp böyleydi, Akp şöyleydi veya bunlar hep böyle, şunlar da zaten şöyle yapmıştı demekle neyi hedefliyorsunuz?
Bakın ben size ne anlatacağım..
Haydi buyrun akp, atatürk, chp, meral akşener, pkk pyd, amerika bunun neresinde.
Sırf öğrenci kıyafeti giydiği için çocuğumu minibüsler almıyor. Sabah saat 7'de kalkıp kışın ayazında durağa kadar yürüyor, bilirsiniz, boş gelirse ilk gelen minibüse gidersiniz. Dolu gelirse bir sonraki 10 dk sonradır. ona binersiniz. Ama üzerinde bir öğrenci kıyafeti olunca ne oluyor biliyor musunuz? Sabah saat 7'de kalkıp o ayazda durağa gidiyorsunuz. Durağa gelen minibüs şöförü sizi isterse durup alır, istemezse almaz. Neden? Çünkü öğrenci hem 2 lira daha az veriyor, hem de sırtında çanta var ve daha fazla yer kaplıyor. Ben günlerce 14 yaşındaki çocuğu bebek gibi durağa götürüp minibüse bindirdim. Neden? Benzin mi pahalı? Akp geldi diye mi böyle oldu? Bir başkası gelirse veya başka bir partinin lideri daha mantıklı açıklamalar yaparsa bu şöför alacak mı benim oğlumu sabah ayazında yağmurda soğukta bekleyen öğrencileri?
Et fiyatı arttı, tv fiyatı arttı, ram fiyatı arttı, elektrik, doğalgaz, benzin mtv ötv her bir şey arttı. Buna mukabil maaşlar da arttı. Fakat siz görmüyor musunuz? Bütün dünyada bunlar arttı. Bütün dünyayı akp mi yönetiyor?
Yani çok özür dilerim ama sevgili arkadaşlar, bazı şeylere çamur atıp ondan dolayı böyle oldu diye fikir yürütmek, gerçekleri detaylıca bilmeden kendi fikrini farkında bile olmadan bir başkasına empoze etmekten başka bir şey değil ve bu hiç bir fayda sağlamıyor.
Akp dediniz, chp dediniz bilmem ne dediniz, dünya üzerinde yaşanan pandemi sonrası çip krizinin, ekonomik istikrarsızlığın, tüm dünyada ayyuka çıkan batı ve uzak doğunun ne yazık ki tüm olumsuzlukları, artık tepe noktasına varan rezaletler, bütün marketlerin yağmalandığı, beyaz saraya bile baskınların yapıldığı karmakarışık bir zamanda yaşıyoruz. Nasıl olur da kalkıp en ufacık bir şeyde akp şöyle, tayyip böyle dersiniz? Siz bu kafayla hangi ekonomiyi ele alıyorsunuz?
Bu haftasonu bir teknofest atölyesine katıldım ve Türk olmaktan, Türklüğümden, şu an içinde bulunduğum ülkeden ve yönetim biçiminden, her şeyden bir kere daha gurur duydum. Şu anda geleceğin atom, fizik, genetik mühendislerinin yetiştirildiği, ve şu anda yenilemez, yakalanamaz, darp edilemez silahların yapıldığı, uzay teknolojisi ve bilişim ağının en güçlü devletlerin seviyelerinden yer yer üstün olduğunu gördüm. Bunu kim yaptı AKP mi ali mi veli mi? Bunu Türkiye yaptı.
Siz et fiyatını, benzin fiyatını dert ettiğini sandığınız ekşi sözlükte akp'yi trolleyen kadrolu chp yandaşlarının olduğunu bilmiyorsunuz tabii. İtiraf etmeseler biz de bilmeyecektik. Paralı sanal askerler var. Paralı geçen askerler de var. Vardı. Ülkeyi karıştırmak isteyen.
Öyle büyük oyunlar oynanıyor ki, Öyle büyük oyunlar oynandı ve çok şükür bozuldu ki..
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hak'ka (Allah'a) tapan bir milletin istikbali, işte budur şu anki ülkemin hali, ahvali.
Allah, ülkemizden ehli sünnet alimleri, ve talebelerini, başımızdan da hak ve adalet gözeten Allah korkusu olan yöneticileri eksik etmesin. Namerde muhtaç etmesin. İslam ordularını tekrar tüm dünyada muzaffer eylesin. Neydi bizim tarihimiz, nasıl yönetildi de dünyaya korku ve adalet sardı Osmanlı?
Cübbeli bir adam ne Demekti Mimar Sinan mı? Peki şimdi aynı cübbeyii giyene ne deniyor? Ne değişti? Namaz aynı, kafa da aynı. Ya dışarıdan birinin bakış açısı?
Görün artık şunu. Bizi bizle dost bilenler var. Bizi bize düşman edenler var.
Rusya ne oldu? Dünyanın en büyük ikinci / üçüncü gücü?
Çocuk tiktok çekti hamburger için ağladı ya.
Bak görüyor musun kim güçlü şimdi? Hani güçlü Rusya? Kendi vatan evladını bir hamburgere ağlattı.
Hani güçlü dünya ülkeleri? Yağmalandı tüm Müslümanları, denizde zıpkınla insan avladı. Türkiye ne yaptı? Bak Türkiye ne yaptı diyorum AKP ne yaptı değil.
Şunu bir görün artık ya.