Enigma2 sistemde hangi Imaj daha verimli, neden?

Hangi Imajı kullanıyorsunuz?

• Openatv

Oy: 5 41.7%
  • openpli

Oy: 3 25.0%
  • openbh

Oy: 1 8.3%
  • Ben hiç birini kullanmıyorum,beninki farklı

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
OKANTÜRK OKANTÜRK ,bana /home/root/logs/ içindeki logların tümünü zipleyip bir yere yükle ve buradan link ver indirip bakayım,muhtemelen yazılım uyumsuzluğu diye düşünüyorum,
Aşağıdaki linkteki siteye yükleme yapabilirsin :

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Eklentilerden fotodaki yere gir ve sana yolladığım 2.ci fotodaki gibi ayarlarını yap ve dene.
Foto 1:
Resim-263.png

Foto 2:

Resim-264.png

NOT :
Benim picon klasörüm harici mmc karttır,fotoda göreceksin ,16gb sdkartı taktım buna yüklüyorum her şeyi (mp3,m3u pikonlar v.s) seninki farklı olabilir,sen de picon yolunu ona göre belirtmelisin.

Bir de müsait zamanında Aglare FHD skin dene bakalım ben bunu kullanıyorum yeğen cihazı verince ...

Resim-262.png

NOT 2:
Yeni dil dosyasını web siteme yükleyeyip link vereceğim ,çünkü beni openatv'den banladılar :),bence vereceğim linkten indirip cihazına yükle :ok

Ö Çevrimdışı

ömer66

Yeni Üye
10 Ocak 2025
6
37
Ankette "beninki" yazmışım iyimi :) o "benimki" olacaktı, buradan düzeltir siz gençleri düşünceye soktuğum için özür dilerim :ok
PROMLEMİ-TV ACİLİŞ EKRANINDAKİ VESTEL YAZISI GELİP AÇILACAK GİBİ OLUP KAPANIYOR GÜÇ IŞIĞI YANIP YANIP SÖNÜYOR
UYGU YAZILIM DESTEGİĞNE İHTİYACIM VAR .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. suanda yazılım yukledim ekran iki parça halinde oldu. ikiye bölündü. uygun yazılım rica etsem verebilirmisiniz teraspy teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
PROMLEMİ-TV ACİLİŞ EKRANINDAKİ VESTEL YAZISI GELİP AÇILACAK GİBİ OLUP KAPANIYOR GÜÇ IŞIĞI YANIP YANIP SÖNÜYOR
UYGU YAZILIM DESTEGİĞNE İHTİYACIM VAR .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. suanda yazılım yukledim ekran iki parça halinde oldu. ikiye bölündü. uygun yazılım rica etsem verebilirmisiniz teraspy teşekkürler
Şimdi tv ile uydu cihazı arasında ne alaka kurdun anlamadım,bilenler mutlaka cevap yazarlar, bak mesajını silmiyorum bu arada

Ö Çevrimdışı

ömer66

Yeni Üye
10 Ocak 2025
6
37
teraspy kaç gündür bu sıkıntı ile uğraşıyorum .bulunduğum bölge biraz sıkıntılı bir bölge .yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi tv ile uydu cihazı arasında ne alaka kurdun anlamadım,bilenler mutlaka cevap yazarlar, bak mesajını silmiyorum bu arada

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
171
48
Hayırlı Akşamlar; enigma2 cihazda ram, cpu ve hafıza yı gözönüne alırsak ki vu cihazları bu özellikleri ön plana çıkartmaktadır. HD cihaz almak istersen zero, uno, solo, duo2, ultimo gibi modellere bakabilirsin bunları da sıfır olarak bulamaz sın 2. el alacaksın tavsiyem duo2 - ultimo yönünde olur. Bütçem müsait dersen uno 4K se, solo 4K, vuduo 4K, ultimo 4K gibi modellere bakabilirsin. İmaj yani yazılım kısmında openpli ve openatv, hipodrom tabiri ile 3-4 at boyu farkla önde gidiyorlar. İptv de openatv daha stabil çalışıyor. İsteyen arkadaşlara hazır kanal listesi ve diğer yardımcı proğram ları siteye ekleyebilirim.

Eklentilerden fotodaki yere gir ve sana yolladığım 2.ci fotodaki gibi ayarlarını yap ve dene.
Foto 1:
Resim-263.png

Foto 2:

Resim-264.png

NOT :
Benim picon klasörüm harici mmc karttır,fotoda göreceksin ,16gb sdkartı taktım buna yüklüyorum her şeyi (mp3,m3u pikonlar v.s) seninki farklı olabilir,sen de picon yolunu ona göre belirtmelisin.

Bir de müsait zamanında Aglare FHD skin dene bakalım ben bunu kullanıyorum yeğen cihazı verince ...

Resim-262.png

NOT 2:
Yeni dil dosyasını web siteme yükleyeyip link vereceğim ,çünkü beni openatv'den banladılar :),bence vereceğim linkten indirip cihazına yükle :ok
Teşekkürler bu kez oldu.

Geri
Üst Alt