Enigma2 sistemde hangi Imaj daha verimli, neden?

Hangi Imajı kullanıyorsunuz?

• Openatv

Oy: 5 41.7%
  • openpli

Oy: 3 25.0%
  • openbh

Oy: 1 8.3%
  • Ben hiç birini kullanmıyorum,beninki farklı

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Hımm, sanırım diseqc seçimi olmadı, bendeki zgemmayı openpliden açıyorum şimdi bakayım (o da yeğenin)
NOT:
Bu cihazı arada bana verir mutlaka "enişte korkmadan kurcala, tam senlik" diyerek,bazen yazılım denemek için verir, hepsini denedim bunda,en iyisi openatv geldi bana göre,şimdi 4 sistem ve android yüklü, openatv ,openpli,openvix,ve openbh ve de android(android uydu alıcısı olarak çalışmıyor ne yazıkki, onunla uğraşıyorum ama ne yazık ki ilerleme sağlayamadım :ok )

Zgemma'da ayar bu şekilde :

Resim-255.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Teşekkürler, bizim binada merkezi sistem var, galiba tek çanak var...bir denyelim bakalım tekrar. Openatv nereden yüklerim acaba? ( ) Buradan yüklesem olur mu acaba?
Laptopun wifisi gitti, ben de uydunun çubuk wfi alıcıyı taktım şimdi :) ,neyse , linkini atayım sana openatv nin:

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
80
64
Teşekkürler yardımınız için...
S.a yazını yeni gördüm senin için diğer forumlara baktım, sadece bir forum da backup bulabildim oda bayağı eski tarihli yinede indirdim atv forumun sitesinden yeni tarihli dosyasını da indirdim istersen buraya yükleyebilirim tavsiyem backup değil sıfırdan imaj kurmak daha sağlıklı olur gerekli proğramları veririm

Teraspy emmi bu proğramları siteye nasıl eklerim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
S.a yazını yeni gördüm senin için diğer forumlara baktım, sadece bir forum da backup bulabildim oda bayağı eski tarihli yinede indirdim atv forumun sitesinden yeni tarihli dosyasını da indirdim istersen buraya yükleyebilirim tavsiyem backup değil sıfırdan imaj kurmak daha sağlıklı olur gerekli proğramları veririm

Teraspy emmi bu proğramları siteye nasıl eklerim
Buraya zipli olarak yükleyebilirsin :ok

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
80
64

buda backup dosyanın linki

kanal listesi yükleme ve düzenleme proğramı

enigma2 cihazlara logo yükleme düzenleme proğramı

enigma2 cihazlarda iptv player proğramı

enigma2 cihazlarda iptv player proğramı

buda kendi kullandığım kanal listesi

okantürk arkadaşım backup dosya hakkında bilgim yok, deneme imkanım da yok. yukarıda yazdığım gibi sıfır imaj kurman daha sağlıklı olur derim
takıldığın yerde yardım ederiz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt