Enigma2 sistemde hangi Imaj daha verimli, neden?

Hangi Imajı kullanıyorsunuz?

• Openatv

Oy: 5 41.7%
  • openpli

Oy: 3 25.0%
  • openbh

Oy: 1 8.3%
  • Ben hiç birini kullanmıyorum,beninki farklı

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
167
48
WhatsApp-Image-2025-01-08-at-01.19.12-1.jpg
WhatsApp-Image-2025-01-08-at-01.19.12-2.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Türksat picon dosyası
Ben de menüdeki yerini yazacaktım, ama önce yaşadığım kart değiştirme olayını yazdım :)
OKANTÜRK OKANTÜRK ,bu dosyayı indirdikten sonra menüden piconlaro göster seçmen lazım :
Menü ---> Kurulum ---> Arayüz ayarları ---> Osd ayarları -> içindeki "Bilgi çubuğunda pikonları göster" kısmını "Evet" veya "Açık" yap.

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
167
48
Merhabalar, ben de epeydir uğraşıyorum "Chocholousek picons" bu eklentiyi indirdim ama Türksat yok gibi bunda. Yine yeni bir picon dosyası indirip FlashFXP ile cihaza attım ama olmadı henüz. Tam olarak bu indirdiğim dosyayı nasıl ve nereye atabilirim? ( Mesajınızdaki ayarları yaptım)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Merhabalar, ben de epeydir uğraşıyorum "Chocholousek picons" bu eklentiyi indirdim ama Türksat yok gibi bunda. Yine yeni bir picon dosyası indirip FlashFXP ile cihaza attım ama olmadı henüz. Tam olarak bu indirdiğim dosyayı nasıl ve nereye atabilirim? ( Mesajınızdaki ayarları yaptım)
Sendeki ftp programı ile bağlanıp /usr/share/enigma2 içine picon klasörü yarat(ismi picon olmalı) ,o klasöre sağ tıkla ve özelliklerini 777 yap sonra picon klasörüne gir daha sonra S Serhat Altun verdiği dosyayı rardan çıkartıp içindeki png lerin hepsini picon içine kopyala,cihazı yeniden başlat :ok

Geri
Üst Alt