Hımm, sanırım diseqc seçimi olmadı, bendeki zgemmayı openpliden açıyorum şimdi bakayım (o da yeğenin)Çok teşekkürler. Aslında OpenPli sitesinden yüklemiştim çalıştı ama Tuner ayarlarını bir türlü yapamamıştım. Tekrar deneyeyim bakalım.
Hımm, sanırım diseqc seçimi olmadı, bendeki zgemmayı openpliden açıyorum şimdi bakayım (o da yeğenin)Çok teşekkürler. Aslında OpenPli sitesinden yüklemiştim çalıştı ama Tuner ayarlarını bir türlü yapamamıştım. Tekrar deneyeyim bakalım.
NOT:Hımm, sanırım diseqc seçimi olmadı, bendeki zgemmayı openpliden açıyorum şimdi bakayım (o da yeğenin)
)
Laptopun wifisi gitti, ben de uydunun çubuk wfi alıcıyı taktım şimdiTeşekkürler, bizim binada merkezi sistem var, galiba tek çanak var...bir denyelim bakalım tekrar. Openatv nereden yüklerim acaba? () Buradan yüklesem olur mu acaba?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
,neyse , linkini atayım sana openatv nin:S.a yazını yeni gördüm senin için diğer forumlara baktım, sadece bir forum da backup bulabildim oda bayağı eski tarihli yinede indirdim atv forumun sitesinden yeni tarihli dosyasını da indirdim istersen buraya yükleyebilirim tavsiyem backup değil sıfırdan imaj kurmak daha sağlıklı olur gerekli proğramları veririmTeşekkürler yardımınız için...
Buraya zipli olarak yükleyebilirsinS.a yazını yeni gördüm senin için diğer forumlara baktım, sadece bir forum da backup bulabildim oda bayağı eski tarihli yinede indirdim atv forumun sitesinden yeni tarihli dosyasını da indirdim istersen buraya yükleyebilirim tavsiyem backup değil sıfırdan imaj kurmak daha sağlıklı olur gerekli proğramları veririm
Teraspy emmi bu proğramları siteye nasıl eklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buda backup dosyanın linki
kanal listesi yükleme ve düzenleme proğramıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kanal listesi yükleme ve düzenleme proğramıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
enigma2 cihazlara logo yükleme düzenleme proğramıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
enigma2 cihazlara logo yükleme düzenleme proğramıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
enigma2 cihazlarda iptv player proğramıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gelişmeleri de bekliyoruz sevgili OKANTÜRK , öyle değil mi sevgili Serhat AltunÇok teşekkür ederim.

Biliyorum da yazmıyorumSevgili teraspy böyle bir yer var biliyormusun