Eminim Herkes Bunu Merak Ediyor! Ru7400 - Um7100 /7450 - Pus7304

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Marka bilinirliği açısından Lg panel adını burada öğrendiğim panda panelden iyi olabileceğini düşünüyorum. Zira, film/dizi izleyenler daha iyi bir siyah detayları, kontrast ve açı problemi olmayanlar için, VA panel öneriliyor. Kendim de VA panel kullanıyorum ve çok memnunum, benim için Jvc 'nin tek handikapı ips ve 3 inc - 7 cm daha küçük, bunun yanında en büyük avantajı da 500 TL gibi hatırı sayılır bir fiyat avantajı var.. İnanın koronanin stresi evde köstebek yuvasına dönmüş bir tv ile inan hiç çekilmiyor, bir an önce şu TV arayışına bari son vermek istiyorum. ?
Evet dediğiniz gibi ips panel ama siyahlaro çok iyi. Ben çok memnun kaldım parlaklık ve panelden. Valla şuan herkes TV arıyor. Fiyatlar aşırı arttı saçma şekilde. umarım bulursunuz istediğiniz özellikkte. Bu arada 3000 bandında alacağınız bir va panel çok mutlu etmeyebilir sizi. Va panellerin yetenekleri fiyatı arttıkça daha başarılı oluyor. Bunu da araştırın derim

N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37
Evet dediğiniz gibi ips panel ama siyahlaro çok iyi. Ben çok memnun kaldım parlaklık ve panelden. Valla şuan herkes TV arıyor. Fiyatlar aşırı arttı saçma şekilde. umarım bulursunuz istediğiniz özellikkte. Bu arada 3000 bandında alacağınız bir va panel çok mutlu etmeyebilir sizi. Va panellerin yetenekleri fiyatı arttıkça daha başarılı oluyor. Bunu da araştırın derim

Evet bunda da haklısınız. VA panellerin en iyi performansı fiyatına endeksli ?

Jvc için, Bim Genel Müdürlüğü aradım 0850 olan hiç cevap vermeden kapanıyor, diğer 0216 'lı olandan ise, bir türlü operatöre bağlanamadim.. Dh de gördüm 2400e kadar alanlar olmuş, ortalama 2700-2800 e alan da çok, kısmetime bir de indirimli şube bulursam hemen almaya gideceğim, İstanbul'un neresinde olursa olsun. ?

Zira, Toshiba ya göre en az 500 TL fark var..
Bakalım aramaya devam edeceğim.

N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37
eediz eediz,

Hocam, nihayet 0216 dan ulaştım o da Avrupa ve Anadolu yakası olarak 3 er depo numarası verdi, görüştüğüm mh marka model numarası değil de, ne zaman satışa sunuldu diye sorup durdular.. Ben de o an internetten arama yaptığımda 13/12/2019 tarihine ulaştım. Tarihi duyar duymaz hemen stoklarımızda yok deyip kesip atıyorlar.

Siz, nasıl sorgulama yaptırdınız?
Hangi numarayı aradığınızı biliyor musunuz?

Şansımı bir de o şekilde denemek istiyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
benim garibime giden ise bazı eski capon üreticiler markalarını bir şekilde fason veya marka kullanımı
için birilerine devretmesi...

yaw Toshiba kim şimdiki Toshiba kim veya Hitachi markası v.s

Tosh u asıl $ 140 milyon(rakama bakın beyler!) TV de MARKA olarak kullanmak üzere Çin li HiSense
40 yıllığına kiraladı,ama ortada böyle marka panel yok,abi sen parayı neden verdin o zaman:hoba1
herifler de ki paraya ve akıla bakın! koyacak yer bulamamışlar

Eskiden Hitac dedikmi PDP olarak şöyle bir dururduk yaw,Tosh bazı serileri tam efsane idi! yine dururduk

Vestel ise ihracat v.s olarak bu Tosh ların bazı giriş seviye v.s mallarını üretirdi bir de bunlar UK/Canada hatta
USA ya bile ihraç ediyordu,ama bunlar oralarda çok ucuz yollu TV ler olarak satılıyor,halende böyledir!

ne günlere geldik şimdi

yakında Sharp filannda çıkarsa hiç şaşırmayın

yaw adam Toshiba diye görüyor aklına başka şeyler geliyor,iyi şeyler geliyor ama durum böyle değilki!

N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37
benim garibime giden ise bazı eski capon üreticiler markalarını bir şekilde fason veya marka kullanımı
için birilerine devretmesi...

yaw Toshiba kim şimdiki Toshiba kim veya Hitachi markası v.s

Tosh u asıl $ 140 milyon(rakama bakın beyler!) TV de MARKA olarak kullanmak üzere Çin li HiSense
40 yıllığına kiraladı,ama ortada böyle marka panel yok,abi sen parayı neden verdin o zaman:hoba1
herifler de ki paraya ve akıla bakın! koyacak yer bulamamışlar

Eskiden Hitac dedikmi PDP olarak şöyle bir dururduk yaw,Tosh bazı serileri tam efsane idi! yine dururduk

Vestel ise ihracat v.s olarak bu Tosh ların bazı giriş seviye v.s mallarını üretirdi bir de bunlar UK/Canada hatta
USA ya bile ihraç ediyordu,ama bunlar oralarda çok ucuz yollu TV ler olarak satılıyor,halende böyledir!

ne günlere geldik şimdi

yakında Sharp filannda çıkarsa hiç şaşırmayın

yaw adam Toshiba diye görüyor aklına başka şeyler geliyor,iyi şeyler geliyor ama durum böyle değilki!

Hocam, evet biliyoruz o capon? ürünlerin olmadığını da ne yapalım, hocam hazır sizi bulmuşken beni de şu çıkmadan kurtarın konuyu okuma imkanınız olursa..

İlk olarak, araştırmaya marka bilinirligi açısından bakarak ve kullanmış olduğum Samsung C650 memnun olduğumdan araştırmaya onunla başlayıp, Philips 58 pus 7304 ile devam ettim. Android ve Ambilight özelliklerinden ötürü.

Sonra, Buraya kadar Dh de araştırma yapıyordum. Sonra, vakti zamanında (yaklaşık 10 yıl önce) DH de olan ustaların burada olduğunu öğrendim. Ve burada markanın dışında panele odaklanmam gerektiğini öğrendiğimde ise,

Vestel 58U9500
TOSHİBA 58UL3A63DT
ve
Jvc 55 VU6905
modellerini araştırıyorum şimdi. Jvc modelini Bim satmış ve aradığım yerlerde henüz bulamadım. Bu modelin fiyat avantajı daha iyi geldi bana.

Vestel de her yerde satıldığını için 3100-3200 fiyat aralığıyla bir avantajı söz konusu.

Toshiba ise, sadece A101 de satışta ve şuan sitesinde 3500 TL ile en yüksek fiyata sahip.

Şimdi size tekrar özet geçmem gerekirse,
Genel aile içi kullanıcı profiline sahibim. Ulusal kanallar gündüzleri,
Akşamları ise, karanlık ortamda iptv üzerinden film/dizi izlemeyi seviyoruz. Henüz Netflix üyeliğiniz yok ama yeni tv ile ona da üye olmayı düşünüyorum.
İzleme açımız tam karşıdan..
Oyun oynamıyorum. YouTube performansı önceliğimiz olabilir. Bir de internet tarayıcısı performansının makul olması.

Evet, hocam belirttiğim modellerin de dışında önerilerinize açık olmakla birlikte yardımınızı rica ederim. ?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
N NoNameO

O zaman ben de şöyle bir model ortaya atayım. VA panel istiyorsanız 55UD9590 modeline bakabilirsiniz. WCG destekli Samsung VA panel ve MB230 anakarta sahip.

K Çevrimdışı

kızılelma34

Yeni Üye
18 Mar 2019
35
34
Hocam, evet biliyoruz o capon? ürünlerin olmadığını da ne yapalım, hocam hazır sizi bulmuşken beni de şu çıkmadan kurtarın konuyu okuma imkanınız olursa..

İlk olarak, araştırmaya marka bilinirligi açısından bakarak ve kullanmış olduğum Samsung C650 memnun olduğumdan araştırmaya onunla başlayıp, Philips 58 pus 7304 ile devam ettim. Android ve Ambilight özelliklerinden ötürü.

Sonra, Buraya kadar Dh de araştırma yapıyordum. Sonra, vakti zamanında (yaklaşık 10 yıl önce) DH de olan ustaların burada olduğunu öğrendim. Ve burada markanın dışında panele odaklanmam gerektiğini öğrendiğimde ise,

Vestel 58U9500
TOSHİBA 58UL3A63DT
ve
Jvc 55 VU6905
modellerini araştırıyorum şimdi. Jvc modelini Bim satmış ve aradığım yerlerde henüz bulamadım. Bu modelin fiyat avantajı daha iyi geldi bana.

Vestel de her yerde satıldığını için 3100-3200 fiyat aralığıyla bir avantajı söz konusu.

Toshiba ise, sadece A101 de satışta ve şuan sitesinde 3500 TL ile en yüksek fiyata sahip.

Şimdi size tekrar özet geçmem gerekirse,
Genel aile içi kullanıcı profiline sahibim. Ulusal kanallar gündüzleri,
Akşamları ise, karanlık ortamda iptv üzerinden film/dizi izlemeyi seviyoruz. Henüz Netflix üyeliğiniz yok ama yeni tv ile ona da üye olmayı düşünüyorum.
İzleme açımız tam karşıdan..
Oyun oynamıyorum. YouTube performansı önceliğimiz olabilir. Bir de internet tarayıcısı performansının makul olması.

Evet, hocam belirttiğim modellerin de dışında önerilerinize açık olmakla birlikte yardımınızı rica ederim. ?
sizinle aynı ikilemdeyim toşhıba kalmamıs a101de bakdırdım vestel 58 ud9500 ile arasında sıkışdım kaldım bende sizin gibi kullacıyım o yuzden dled va panel arıyorum vestelin yenileme hızı 1000 toshıba 2000 dıger konuda oyle deniyor napıcaz nası olcak bilemedim bütçe bin tl daha çıksa tvler var guzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

N NoNameO

O zaman ben de şöyle bir model ortaya atayım. VA panel istiyorsanız 55UD9590 modeline bakabilirsiniz. WCG destekli Samsung VA panel ve MB230 anakarta sahip.
hocam ud9500 ile herşeyi aunı wcg destegi aradaki farkı vermeye degermi

N NoNameO

sizinle aynı ikilemdeyim toşhıba kalmamıs a101de bakdırdım vestel 58 ud9500 ile arasında sıkışdım kaldım bende sizin gibi kullacıyım o yuzden dled va panel arıyorum vestelin yenileme hızı 1000 toshıba 2000 dıger konuda oyle deniyor napıcaz nası olcak bilemedim bütçe bin tl daha çıksa tvler var guzel

birde birisi 58inç digeri 55 aşırı bir fark varmıdır sizce

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

[/QUOTE]

55U9500 diyorsanız VA ve IPS panel karma üretim olduğundan, hangisinin geleceği belli olmuyor. (Son dönemde IPS ağırlıklı geldi baktığıma göre) WCG ve 800SMR yerine 1800SMR ile gelmesi ve kesin VA panel olmasıyla göz atılabilir duruyor.

N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37

birde birisi 58inç digeri 55 aşırı bir fark varmıdır sizce

Toshiba, internet üzerinden sipariş verilebiliyor.

Ama işte vestel'e göre yaklaşık 308-400 daha pahalıya geliyor.. albanez albanez hoca da, capon olamadıktan sonra sanki bir fark yok demek istemiş gibi..

Şimdi bir de 55ud9560 çıktı ?

Henüz fiyatına bakmadım.. O söylenen fark ne işe yarar onu da bilmiyorum açıklama gelirse sevinirim..

K Çevrimdışı

kızılelma34

Yeni Üye
18 Mar 2019
35
34
Toshiba, internet üzerinden sipariş verilebiliyor.

Ama işte vestel'e göre yaklaşık 308-400 daha pahalıya geliyor.. albanez albanez hoca da, capon olamadıktan sonra sanki bir fark yok demek istemiş gibi..

Şimdi bir de 55ud9560 çıktı ?

Henüz fiyatına bakmadım.. O söylenen fark ne işe yarar onu da bilmiyorum açıklama gelirse sevinirim..
toşhiba nereden veriliyor hocam b en bulamadım bugun?

N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37
toşhiba nereden veriliyor hocam b en bulamadım bugun?

A101 internet sitesinde var görüyordum, şimdi "sepete ekle" çıkmıyor. Ben de anlamadım. Neye el atsak kuruyor.. ?

Hayy Allahımm yaa!
Jvc için, İstanbul un tüm bölge depolarını aradım 6 tane.. Ama yok. Lakin, personellerinden çok emin olamadım..
Ben jvc diyorum, Dijitsu ya bakmış oluyorlar..
eediz eediz hocam siz, hangi bölgeden sordunuz, numarayı biliyor musunuz, Çağlayan, Kurtuluş bölgesine bakan 1. Bolge telefonu olan 08502527560 nolu hattı aradım. Yok diyor. İşin ilginç yanı 2-3 aydır yok diyor. Sizi örnek göstererek geçen hafta alınmış diyorum. Hala Dijitsu dur deyip duruyor. Çileden çıkardı tamam deyip kapattım.

Evet, şuan Toshiba ve Jvc modellerini bulamıyorum.

Elde kaldı, Vestel 58U9500
Ona da EXcomZkko EXcomZkko şu olsun diyerek,
55UD9590 modelini ekledi..

3 inc yani 6-7 cm küçük belirtmiş olduğu özellik hakkında bilgim yok ama Samsung panel deyince de aklımı çekmeye yetiyor.

F fikoloji hocam siz ne diyorsunuz, sıkıştık kaldık.. Toshiba stokta yok maalesef..

Elimizde Vesteller kaldı, 3 inc küçük buna rağmen aradaki 400 TL fark vermeye değer mi Samsung panel için,
ya da siz şu olsun dediğiniz bir model olur mu?

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336

A101 internet sitesinde var görüyordum, şimdi "sepete ekle" çıkmıyor. Ben de anlamadım. Neye el atsak kuruyor.. ?

Hayy Allahımm yaa!
Jvc için, İstanbul un tüm bölge depolarını aradım 6 tane.. Ama yok. Lakin, personellerinden çok emin olamadım..
eediz eediz hocam siz, hangi bölgeden sordunuz, numarayı biliyor musunuz, Çağlayan, Kurtuluş bölgesine bakan 1. Bolge telefonu olan 08502527560 nolu hattı aradım. Yok diyor. İşin ilginç yanı 2-3 aydır yok diyor. Sizi örnek göstererek geçen hafta alınmış diyorum. Hala Dijitsu dur deyip duruyor. Çileden çıkardı tamam deyip kapattım.

3 inc yani 6-7 cm küçük belirtmiş olduğu özellik hakkında bilgim yok ama Samsung panel deyince de aklımı çekmeye yetiyor.

F fikoloji hocam siz ne diyorsunuz, sıkıştık kaldık.. Toshiba stokta yok maalesef..

Elimizde Vesteller kaldı, 3 inc küçük buna rağmen aradaki 400 TL fark vermeye değer mi Samsung panel için,
hocam istanbulda var jvc. Çağlayan da ve kurtuluşta. Adreslerini verebilirim yakınsanız gidip sorarsınız. 0850 254 44 44 numaraı arayıp şişli diyin. Sonra aktaarıyor arnavutköy bölgeye.

hocam istanbulda var jvc. Çağlayan da ve kurtuluşta. Adreslerini verebilirim yakınsanız gidip sorarsınız.

Hayy Allahımm yaa!

bu arada açan kişiye arkadaşım almış olduğunu söyledi ayrıntılı kontrol edebilir misiniz diye sor. Bir kadın vardı. O çok ilgili. Adam olan yok demişti stok 1 ay önce. 1 ay sonra var dediler.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

NoNameO

Yeni Üye
30 Mar 2020
49
37
hocam istanbulda var jvc. Çağlayan da ve kurtuluşta. Adreslerini verebilirim yakınsanız gidip sorarsınız. 0850 254 44 44 numaraı arayıp şişli diyin. Sonra aktaarıyor arnavutköy bölgeye.

bu arada açan kişiye arkadaşım almış olduğunu söyledi ayrıntılı kontrol edebilir misiniz diye sor. Bir kadın vardı. O çok ilgili. Adam olan yok demişti stok 1 ay önce. 1 ay sonra var dediler.

Hocam, zaten Arnavuköy 1 bölge bakıyor diye, direkt onun numarasını verdiler yani 08502527560 sizin için zor olmayacaksa siz de arayabilirsiniz.. Kadın ile görüştüm ama tavrı bana pek kendinden emin gibi gelmedi..
Dilerseniz bana direkt şube adını verirseniz, o şube olarak sorgulama yaptırayım.
Nerden baksanız bana 20-25 km ama gidip alacağım napayım. ?

Geri
Üst Alt