Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
saati okuyan elaman şans eseri apartman girişinde denk geldi ben sordum eski tarifeden okuyoruz dedi.

öbür ay net yandık o zaman belli oldu.

Burdan bu ay kaç kWh kullandıysanız ilk okuma son okuma bilgilerinizi girerek gelmesi gereken faturayı aşağıdan öğrenebilirsiniz

çok iyiymiş burdan akşam kontrol ederim faturanın üstündeki miktarları.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
25 gün için evet bir de 30 gün üzerinden hesap edin daha da vahim oluyor
Zamları hissettim aralıktan ocak ayının ilk haftasına kadar önceki aylardan farklı olarak 2500 TL fazla harcama yapmımışım ..

Giderler biraz fazla artmış İlerleyen günlerde herkes fazlasıyla hissedecek ayın sonu görünmez olmaya başlacak tablo vahim..

Kazaklar doğal gaz zamını görünce ortalığı savaş alanına çevirdiler bizde ne olursa olsun tık yok bizi kuzu yaptılar iyimi :kiskis

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Zamları hissettim aralıktan ocak ayının ilk haftasına kadar önceki aylardan farklı olarak 2500 TL fazla harcama yapmımışım ..

Giderler biraz fazla artmış İlerleyen günlerde herkes fazlasıyla hissedecek ayın sonu görünmez olmaya başlacak tablo vahim..

Kazaklar doğal gaz zamını görünce ortalığı savaş alanına çevirdiler bizde ne olursa olsun tık yok bizi kuzu yaptılar iyimi :kiskis

Kazak erkek diye bir laf var :kiskis

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
25 gün için evet bir de 30 gün üzerinden hesap edin daha da vahim oluyor

NE hale düştük vallahi

benim açımdan kışın sorun yok izmir zaten sıcak ılık oluyor doğalgaz 250 tl geçmez

ama yazın klima çalışıyor yazları artık aylık 600 tl elektrik parası gelecek

yandım ki ne yanmak

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Ben artık ciddi ciddi gülerek izliyorum. Zam haberi görünce istemsiz kahkaha atar oldum. Ata Demirer misali alışveriş yaparken kartın şifresini kasiyer arkadaşa söylüyorum yaz kardeşim ne saklayacağız, geçen geçmiş zaten diye. Psikolojim mi bozuldu, tozuttum mu bilemedim. Ama çevremde görüyorum insanlar bu modda. Geçen benzin alırken gördüm, mazot alan biri ohhhh diyerek gidiyordu kasaya. :hihi

Geri
Üst Alt