Elektriğe Ve Zorunlu İhtiyaçlara Mega Zam

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
NE hale düştük vallahi

benim açımdan kışın sorun yok izmir zaten sıcak ılık oluyor doğalgaz 250 tl geçmez

ama yazın klima çalışıyor yazları artık aylık 600 tl elektrik parası gelecek

yandım ki ne yanmak
doğalgaz bizim semtte yok fakat arkadaşlar kullanıyor izmirde 500 tldan aşağı gelen yok 250 tl gelmesini nasıl başarıyorsunuz bunun sırrı nedir.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Bu işler tasarruf etmekle olmaz hırtonun biri çıkıyor 150 kwh üstü %50 onun üstü %125 tasarrufa teşfikmiş yandaşın cebini doldurma demiyorlar da

Devlet ölmüş bitmiş tasarruf adı altında saat'ler ileri alındı kışın karanlıkta çocuklar okula gidiyor gün başlamadan ışıkları açmak zorunda kalıyor millet ,

Demokratik bir millet olduğumuz için kuzu gibi ödüyoruz faturaları kimseden ses çıkmıyor muhalefet sokağa çıkmayın ses etmeyin sandığı bekleyin diyor

Ne zaman Bu Millet Türk Evladı olduğunu hatırlacak sesi gür çıkacak o zaman Bu haksızlıklar bitecek Millet kendine gelmeli şakcakcılıkla bu işler olmuyor...

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
karşı komşum ihtiyar bir annemiz (eşi rahmetli oldu) yaşlı olduğu için sobayla falan uğraşmasın diye oğlu ona geçen sene 12lik lg klima almıştı.ısınmak için bu ay çalıştırmış tek başına olduğu halde 350 tl eski tariden fatura gelmiş.yeni tarifeyi ise düşünemiyorum.yani demek istediğim klima lüks değilki artık ihtiyaç.

E Çevrimdışı

erdem215 

Aktif Üye
3 Eki 2018
103
37
1999-2000 senesi gibiydi elektrikte 300 kw ı geçince iki kat zamlı tarife gelmişti o zamanlar bunu duyan babam evde sürekli açık termosifonu kapattırmıştı.. televizyona bilgisayara fazla bakmayacağız bulaşık makinesini gün aşırı çalıştıracağız tarzı sıkı önlemler getirmişti sonra 300 kw sınırı kalktı mı iptal olduysa ne zaman oldu hiç bilmiyorum.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
klima lüks -çamaşır makinası lüks -bulaşık makinası lüks -tost makinası lüks-elektrikli su ısıtıcısı süper lüks yani her şey lüks hayaldi gerçek oldu.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
1999-2000 senesi gibiydi elektrikte 300 kw ı geçince iki kat zamlı tarife gelmişti o zamanlar bunu duyan babam evde sürekli açık termosifonu kapattırmıştı.. televizyona bilgisayara fazla bakmayacağız bulaşık makinesini gün aşırı çalıştıracağız tarzı sıkı önlemler getirmişti sonra 300 kw sınırı kalktı mı iptal olduysa ne zaman oldu hiç bilmiyorum.
300 kwh Adaletliymiş bugün aynısı olsa fazla şikayetçi olmaz herhalde ...

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
eskiden buzdolabı yoktu
çamaşır makinesi fırın yoktu
dayım elektrik direğinin altında ders çalışrmış halimize şükürler olsun allah reisimizi başımızdaaaan eksik etmesin

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
öyle şey mi olur. :saskin
Geçen ay gelen fatura kdv hariç birim fiyatı Başkan benim faturada öyle yazıyor

faturaa3fea84cfcfd33a0.png

Geri
Üst Alt