Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
66
Ben olacakları en yakından biliyordum sevgili ruhi öğretmenim,görünen köy klavuz istemez derler bilirsin ,çünkü 12 yıl tam olmasam da köyde yaşadım ,2 seçim gördüm bu arada geçen gün eskilerden komşum(sattım da araziyi) ,"alattin agaaaa,inek-minek kalmadı sattık hepsini" dedi bir konuşma sırasında,inan hiç bir şey demedim ,sadece "nasip tabii" dedim.Duyuşum araziler de satılmış diye idi,şimdi arazi konusunu kendi gözümle görmeden-duymadan "kesin" diye yazmayayım.bir başka komşum yaklaşık 50 dönüm arazisini 3.5 milyona satışa çıkartmış,ama dedim ya "görmeden-duymadan" diye,gittiğimde bakacağım oralara,gerçi hanım "sana ne ,boşver ne soracaksın" demişti :)
Aynen katılıyorum. Perşembenin geleceği Çarşambadan bellidir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Nedense aklıma bu dayı geldi:hihi

Onun aklı 1976 da kalmış :) hani şu Kıbrıs'ta ayşe tatile çıkmış ve vay sen tatile mi çıkarsın deyip 70 cente muhtaç ettikleri yıllarda .Gerçi onun 70 cente de ihtiyacı olmamıştır muhtemelen ama mutlaka ucuz ekmek kuyruğuna girip ekmek almışlığı vardır son 4 yıl içinde ve günümüzde, yani kesin 3 yıl sonra da kameralara "ekmek alamadık ekmekkkkkk" der büyük ihtimalle :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Bu arada resmi gazete web bir ara stop etmiş galiba,DurmuşYılmaz bu gece 00:00 bekleyin deyince sayfa tıkanmış,işin garibi bende Chromium da "The service is unavailable." yazarken , Palemoon'da açılıyor ,tarayıcı mı seçiyor tabii bilemiyorum :)
Okuyalım bakalım :

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Ben kendi halkı ile bu kadar maytap geçen bir başka ülke & hükümet daha görmedim.

Uğruna can verenlere yazık.
Gurursuzlar haysiyetsizler...

Ruhunu satan %51 kesime de lanet olsun. Yemişim demokrasiyi...

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
576
Zamı yemeden benzin/lpg dolduralım dedim.
istasyonda benzin yok :slap

birkac istasyon gezdikten sonra
her iki yakıtı da FULL'ledik :kiskis

Saklamışlar mı?

O gaz yağı kuyruklarını, ekmek yağ şeker kuyruklarını çok arayacağız çok. Bknz: venezuella

Sonra dönüp acaba kendi kendilerine bile biz ne yaptık, iktidara yaranacağız diye kötülediğimiz adamların dönemlerinden bile beter olduk diyecekler mi acaba?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt