Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Erken Seçim Geliyor Bahçeli $ Ekonomi vs deyip Startı verecek oda erken seçim diyecek .

Birileri Yüksek Kur'dan döviz bozacak Seçimlerden Sonra Tekrar Düşük kur'dan Dözviz alacak.

Erken secime bahane olsun diye Önlem alınmadan sonuçlarını bilerek Ters poltika uygulanıyor.

Olan yine vatandaşa oluyor. Ali cengiz oyunları Bitmez bunların ben böyle yorumluyorum manzara bunu gösteriyor.
Valla nedir-ne değildir bilmiyorum sevgili yıldırım, ama bu gün çarşıda görüştüğüm 2 esnaf "abim bittik" dedi. O kadar yani.,dedikleri sadece "abim bittik".Birisi elektrikçi, diğeri uydu-çanak satıcısı.
Dün Aydın'da görüştüm bir kaç esnaf ile ayak üstü ,yazmayayım artık burada söylediklerini,yazamam zaten inan,neyse .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tr ye para yollarken yarın mi yollasam diye düşünüyorum artık ?
Babana söyleyeyim de sen gör gününü ,"size para yollarken düşünüyormuş" diyeceğim :haha1
"Tabii düşünürsün " demiyorum bak :)

alodan-187.png

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,130
60
değerli teraspy bir çoğu esnaf uyandı ama hala bunları savunanlar var bugün bende bu 1 milyoncu diye tabir ettiğimiz bir esnaf ile görüştüm ama hala diyor,ki işte faizi indirdiler dolar,euro düşecek yol yaptılar yok uçak yapacaklar yok uçak gemisi yapacaklar her zamanki teraneler zihniyet hala basmıyor kafa bunları savunuyor diyemiyor,ki arkadaş bugün aldığımı yarın alamıyorum alamıyacağım yok diş güçler euro,dolar almak için adamlarını gönderiyorlarmış piyasayı karıştırıp ekonomiyi bozmaya çalışıyorlarmış ya arkadaş varya bu hükümet ekonomiyi yönetemiyor diyemiyor battıkça,batıyoruz diyemiyor adama ne anlatsan boş at gözlüğünü takmış başka birşey görmüyor ama bu böyle devam ederse ayakta kalamaz çok dayanamaz kapatır bence yediremiyor kendine .
evet şu an durum herşey yükselişte dolar 11.14 oldu euro 12.67 bu serbest piyasada çok daha yukarılarda bakalım yarın cuma haftanın son günü hayırlısı olsun herkese hayırlı cumalar dilerim .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
değerli teraspy bir çoğu esnaf uyandı ama hala bunları savunanlar var bugün bende bu 1 milyoncu diye tabir ettiğimiz bir esnaf ile görüştüm ama hala diyor,ki işte faizi indirdiler dolar,euro düşecek yol yaptılar yok uçak yapacaklar yok uçak gemisi yapacaklar her zamanki teraneler zihniyet hala basmıyor kafa bunları savunuyor diyemiyor,ki arkadaş bugün aldığımı yarın alamıyorum alamıyacağım yok diş güçler euro,dolar almak için adamlarını gönderiyorlarmış piyasayı karıştırıp ekonomiyi bozmaya çalışıyorlarmış ya arkadaş varya bu hükümet ekonomiyi yönetemiyor diyemiyor battıkça,batıyoruz diyemiyor adama ne anlatsan boş at gözlüğünü takmış başka birşey görmüyor ama bu böyle devam ederse ayakta kalamaz çok dayanamaz kapatır bence yediremiyor kendine .
evet şu an durum herşey yükselişte dolar 11.14 oldu euro 12.67 bu serbest piyasada çok daha yukarılarda bakalım yarın cuma haftanın son günü hayırlısı olsun herkese hayırlı cumalar dilerim .
+1 :ok
Aydın'da yaşadıklarımı yazmayayım hadi,hele ki birisi benzinci :)
Geçen günlerden bir gün arkadaşımla oturuyoruz,bana "alo,dolar yarın 15 olacak,bak buraya yazıyorum" dedi.O sırada dolar 9 idi.Aradan çok da geçmedi yani.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,272
62
hadi yine iyisiniz:

"Sozcu.com.tr’nin akaryakıt sektörü kaynaklarından edindiği göre, litre fiyatı benzinde 52 kuruş, motorinde 50 kuruş zamlanıyor. Zamlar, bu geceden itibaren geçerli olacak. "

:krotey
Halk alıştı artık her gün bir şeylere zam gelmesine.Bakalım nereye varacak bu işlerin sonu,gidişat hiç iyi değil?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Geri
Üst Alt