slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Güle güle kullanın.Bu oldu sonunda. Teşekkür ederim.
Öyle bi göz gezdirdim buda olmaz ama
İşte bu yüzden dedim 4 sayfa bu yüzden mi beklettin diye.
Güle güle kullanın.Bu oldu sonunda. Teşekkür ederim.
Öyle bi göz gezdirdim buda olmaz ama
Sonuncu çözümü seçtim sadece Sans diğerlerini denemiştinizBu oldu sonunda. Teşekkür ederim.
Aslında başlangıçta biz yorduk. Sürücü değiştirince blok ortadan kalktı. Senin paylaşımın da donma, açılmama işini çözdü. ;)Sonuncu çözümü seçtim sadece Sans diğerlerini denemiştiniz
Sistemi kapatıp açtınız mı? orjinal chrome da yapılan değişiklikler chromium tabanlı sistemlerde sistem restart yapıldıktan sonra devreye alınabiliyor.Oldu da Respondus LockDown Browser'de açılmıyor bu sekme.
DeneyeyimSistemi kapatıp açtınız mı? orjinal chrome da yapılan değişiklikler chromium tabanlı sistemlerde sistem restart yapıldıktan sonra devreye alınabiliyor.
Olmadı :(Deneyeyim
Olması lazım bakayım.Lockdown browser gözlemlediğim kadarıyla genel kullanıma açık bir tarayıcı değil. Respondus teknik ekibine "Media foundation Video Capture" problemi ile ilgili bir ticket gönderme imkanınız var mı? Anladığım kadarıyla server' dan yönlendirilen komutlarla kullanıcı bazlı browser ayarları yapabiliyorlar.
Yardımcı olamadılar :(Olması lazım bakayım.
Kusura bakmayın komik geldi de. Durum hoş değil ama yazılımın developer' ı konumunda olup çözüm sunamamaları bir garip geldi. Bir alternatif iletişim platformu sunabiliyorlar mı?Yardımcı olamadılar :(
Üniversiteye yazacağım bir.Kusura bakmayın komik geldi de. Durum hoş değil ama yazılımın developer' ı konumunda olup çözüm sunamamaları bir garip geldi. Bir alternatif iletişim platformu sunabiliyorlar mı?