ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Ben Netflix kapatıp çocuklar için bunu aldım bi arkadaştan da netflix hesabına katıldım
Eksik olarak 4k android cihaz kaldı
Eksik olarak 4k android cihaz kaldı
Valla çok katılmıyorum. Tabiki kişisel olarak içerikler yeterli bulunamayabilir. Ama genellememek lazım.Denemek için 1 ay alacaktım iyiki almamışım izlemediğim yeni içerik yok hep eski dolu..
Arkadaştan rica ettim k. adı şifre verdi girdim gözüm yeni birşeyler aradı yok.
Daha önce altyazılı izlediğim birkaç dizi dublaj eklenmiş 3-5 yeni dizi bölümler haftalık yükleniyor..
Bir aylık alsan bir dizi gelse sezonnu bitiremeden üyelik bitecek işkence.
Diziler 50-60 dk arası süresi kısa yeni içerik yok çıkış yılına göre arama yok .
Yeni içerikler son çıkanlar diye bölüm yok iyice suyunu çıkarmışlar
1 yıllık güzel kitlediler millete 4 ay indirmli 1 sene sonra 1 aylık paket alan kâra geçer bence.
Disney bu hali ile yıllık değil 1 sene bekleyip içerikler birikince aylık paket alırsan idare eder,
Oda yeni içerikler üretirlerse ben beğenmedim Adı var sadece Disney
Para kısmına fazla takılmadım ama Disney deyince insan beklentiye giriyor site editörü kötü.Valla çok katılmıyorum. Tabiki kişisel olarak içerikler yeterli bulunamayabilir. Ama genellememek lazım.
Şahsen ben kardeşim ve yakın arkadaşım ile 3 kişi 280₺'ye kişi başı 100₺'den yıllık aldım. İçerikler bu 100₺'ye her türlü değer. Zaten sadece 3 dizi beğenseniz ve toplam 3 saat sürse 3 sinema bileti değerinde olur. Sonraki diziler bedavaya gelmiş olur o yıl için.
Kesinlikle 1 kişi için bile uygun iken 2 yada 3 kişi olarak fazlasıyla fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Hele ki bizim gibi marvel hayranları için.
Loki
Hawkeye
The Falcon and the Winter Soldier
WandaVision
Bu dört içeriği korsan izlememek için cebimden çıkan 280₺'ye (gerçi benden 80₺ çıktı) gram acımıyorum açıkçası. Eşimle birlikte iki sinema bileti 4 film zaten 240₺ ediyor. Bunun arabası yolu ve içeride alınacak mısırı ile o fiyatı çoktan çıkarıyor. Bu içeriklerin dışında da sayısız içerik var.
E tabi eleştiriyi sadece fiyat üzerinden yorumladım. Dizilerde özet atlama ve sonraki diziye geçme özellikleri zayıf. İçerik arama özellikleri zayıf.
Netflix'e göre iyi.Valla çok katılmıyorum. Tabiki kişisel olarak içerikler yeterli bulunamayabilir. Ama genellememek lazım.
Şahsen ben kardeşim ve yakın arkadaşım ile 3 kişi 280₺'ye kişi başı 100₺'den yıllık aldım. İçerikler bu 100₺'ye her türlü değer. Zaten sadece 3 dizi beğenseniz ve toplam 3 saat sürse 3 sinema bileti değerinde olur. Sonraki diziler bedavaya gelmiş olur o yıl için.
Kesinlikle 1 kişi için bile uygun iken 2 yada 3 kişi olarak fazlasıyla fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Hele ki bizim gibi marvel hayranları için.
Loki
Hawkeye
The Falcon and the Winter Soldier
WandaVision
Bu dört içeriği korsan izlememek için cebimden çıkan 280₺'ye (gerçi benden 80₺ çıktı) gram acımıyorum açıkçası. Eşimle birlikte iki sinema bileti 4 film zaten 240₺ ediyor. Bunun arabası yolu ve içeride alınacak mısırı ile o fiyatı çoktan çıkarıyor. Bu içeriklerin dışında da sayısız içerik var.
E tabi eleştiriyi sadece fiyat üzerinden yorumladım. Dizilerde özet atlama ve sonraki diziye geçme özellikleri zayıf. İçerik arama özellikleri zayıf.
Donanımhaber'in YouTube kanalında içerikle ilgili güzel bir inceleme videosu var, bir bakın isterseniz.İçerikte tam olarak neler var? Kullananlar bir iki ss paylaşabilir mi? 1 hafta bile olsa bi deneme hakkı olsa iyi olurdu. O kadar para verip pişman olmak istemiyorum. Bknz blutv pişmanlığı.
Korsan demişken 2 senedir Stremio kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, dünden beri 400 MB 120 peerli bir şey bile açsam donuyor. Sadece Stremio böyle yapıyor. Sizde de oluyor mu?Kişisel olarak Netflix ve Disney yapımlarını beğenmiyorum, Amazon ile WB/HBO güzel. HBO Max da gelecek yakında bakalım ne olacak. Benim için fark yok aslında yine korsan izleyeceğim.
Korsan değil hepsi büyük şirketler para babası firmalar paraya ihtiyaçları yok korsana göz yumuyorlar..Kişisel olarak Netflix ve Disney yapımlarını beğenmiyorum, Amazon ile WB/HBO güzel. HBO Max da gelecek yakında bakalım ne olacak. Benim için fark yok aslında yine korsan izleyeceğim.
Vestel de bölgeyi Amerika falan yapsak çıkmaz mı bunu uygulaması
Veriyor, ABD'nin kendi markalarında var Vidaa, Smartcast vs. anlaşma meselesi.Disney genel olarak linux tv lere destek vermiyor sanırım