Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Araplarin şirketine kazandirmamak laizm iptv candır
İptv ile bunları sömürmek daha akıllıca, nasılsa araplarin değilmi, yeterince zenginler daha fazlasına gerek yokhocam işte servis çağırdık durduk yerde bozulan cihaz için 350 TL ücreti var, bir sonraki faturanıza yansıtılacak dedi. bana bu keriz söğüşlemek gibi geliyor, başka birşey değil
digitürk cevap verdi, hayatımda gördüğüm en pişkin firma, resmen pişman oldum. keşke IPTV alsaymışım
foto gönderiyorum, cihaz bariz edepli cihaz, belki de 10. sahibiyim, eski, 31. gün arızalansa tekrar yapıştır 350 TL, ne güzel keriz söğüşleme
Üyeliğiniz süresince herhangi bir teknik desteğe ihtiyaç duyduğunuzda size iletişim kanallarımızdan 7/24 hizmet veriyoruz. Ancak yerinde teknik müdahale gerektiren durumlarda teknik servislerimiz ücret karşılığında adresinize gelerek size yardımcı olmaktadır. Kullandığınız uydu alıcısı ve malzemeleri ilgili firmalardan döviz karşılığı satın alıyor, size bu ücretleri yansıtmadan kullanımınıza sunuyoruz. Yaşanan arıza durumlarında size sadece bu cihazların bakım maliyetleri teknik servis ücreti olarak yansıyor. Aldığınız teknik servis hizmetinin 30 gün içerisinde tekrarlanması durumunda ise herhangi bir ücret ödemeden yani ücretsiz olarak teknik servis hizmetimizden yararlanıyorsunuz.
Benzer hizmet veren tüm firmalarda teknik servis hizmet bedeli alınmakta olup bu ücret Digiturk faturanıza paket hizmet bedelinden ayrı bir bedel olarak yansıtılmaktadır.
Kullandığınız ürün ve servislerimizle ilgili tüm detaylaraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adresinden ulaşabilirsiniz.