S
serdarkaralar
Aktif Üye
- 10 Ocak 2023
- 66
- 38
başka bir şey için hakem heyetine başvurdum 6 ayda sonuç çıktı 1-2 ayda çözseler çok iyi olacak.çok bekletiyorlar.
yardımlarınız için teşekkürler hocam, digiturk u farklı bir tv de denemedim açıkçası akşam denerim, tv yi denedim, laptopu aynı hdmi ile bağladım ses sıkıntısız geldi. digiturk u açınca ses gelir gibi olup sn sinde gidiyor.Öncelikle başlığı düzenledim.
Söz konusu itilaflarda zaten T.H.H. de hatırladığım kadarıyla önce hizmeti alıp evrak karşılığında ödemeyi yapmanızı, daha sonra itiraz yoluna başvurmanızı salık veriyor diye hatırlıyorum. Söz konusu hizmeti talep ettiğinizde ücrete mukabil servis formu, tahsilat belgesi gibi belgeleri eksiksiz edinin.
Ancak yaşadığınız problemle ilgili By_Trol ustamızın bir yönlendirmesi vardı. Önce TV' nin yetkili servisi ile görüşüp HDMI portuna ilişkin yapılması gereken müdahaleyi istemeniz, problem çözülmez ise o zaman digitürk tarafından ilerlemeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim. Son olarak benim hatırladığım kadarıyla TV HDMI portunu farklı bir cihazla denediğinizi söylemiştiniz. Digitürk cihazını farklı bir TV' ye takıp test etme şansınız oldu mu?
bu arada servis ücretinin bir sonraki ay faturaya yansıtılacağını bildirdiler ben şimdilik kabul etmedim, şikayet var üstünden bir sonuç alamazsam servisi isteyeceğim, dediğiniz şekilde ilerlerim.
servis formu ve digiturk faturası T.H.H başvurusunda işimi görür değil mi?