Derneğimiz İçin Logo Talebimdir.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
?
ribbon-cutting-png-3.png

Merhaba sayın @Adem Helvacı ,

Talep ettiğiniz logonun vektörel halini paylaşıyorum. Farklı bir logo/resim beğenirseniz lütfen belirtiniz. :cay

logo.jpg

Merhaba sayın @Adem Helvacı ,

Talep ettiğiniz logonun vektörel halini paylaşıyorum. Farklı bir logo/resim beğenirseniz lütfen belirtiniz. :cay

logo.jpg
Bu çok cinsiyetçi olmuş, görsel büyüyünce farkettim :kiskis

Birisi kadın olsa nasıl olur ? :alala

Ayrıca samimi bir şekilde karar veren taraf ben olmak istemiyorum açıkçası.

Seçtiklerimizi oylamaya sunalım istiyorum, kırıcı olmaz umarım :)

Bu çok cinsiyetçi olmuş, görsel büyüyünce farkettim :kiskis

Birisi kadın olsa nasıl olur ? :alala

Ayrıca samimi bir şekilde karar veren taraf ben olmak istemiyorum açıkçası.

Seçtiklerimizi oylamaya sunalım istiyorum, kırıcı olmaz umarım :)

Olur tabi sağ veya sol hangi tarafı kadın yapalım :alala bu sefer kadın aşağıda/yukarıda derler mi :alala.
Hatta güler yüz çizelim daha güzel olacak sanırım :alala.

Tabi efendim oylamaya sunalım kırıcı olmak ne demek ki tabi ki oylama yapalım. :cay

Olur tabi sağ veya sol hangi tarafı kadın yapalım :alala bu sefer kadın aşağıda/yukarıda derler mi :alala.
Hatta güler yüz çizelim daha güzel olacak sanırım :alala.

Tabi efendim oylamaya sunalım kırıcı olmak ne demek ki tabi ki oylama yapalım. :cay
Yeni öneri, Kişi sayısını çoğaltsak? Genç - Yaşlı - Kadın - Erkek - Çocuk gibi mesela ? :alala

Bir kaç grafik olup,dernek yönetimi tarafından seçimi olsa,sanki daha uygun olur gibime geliyor,tabii şahsi düşüncemdir :)

Bir kaç grafik olup,dernek yönetimi tarafından seçimi olsa,sanki daha uygun olur gibime geliyor,tabii şahsi düşüncemdir :)
O halde buradaki tüm çalışmalardan dernek yönetimi olarak 3 tane beğenir, sonra sizin seçiminize sunarız o nasıl olur abim? :)

bkd222225619eb9f78ee4c24.png
bkd33333ae391745c01baf56.png
bkd44444f8992fe67337333d.png

bkd5555.png

Son düzenleme:
O halde buradaki tüm çalışmalardan dernek yönetimi olarak 3 tane beğenir, sonra sizin seçiminize sunarız o nasıl olur abim? :)
Çok iyi olur,sonra "kendi başınıza iş yapmışsınız"konusu yapılmasın,can sıkar :ok

Geri
Üst Alt