Dahili ve harici uydu alıcısı arasındaki görüntü farkı

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Çek üretimi değil onlar,sadece Çek de montajlanmıştır!

Bu seriler de LGD nin düşük seviyeli veya daha doğrusu F/P panelleri vardır
Üst seri LCD ler de ise Malezya üretimi kendisinin ürettiği Panasonic IPS ler takılıdır(Hitachi destekli)
bunlar Avrupaya hiç gelmedi,sadece yıllar önce gelen bazı en üst seri LCD ler vardı ama onlarda
hakiki Hitachi IPS ler takılıydı ki bu paneller efsane idi(sadece 37 ve 32 ebatlar):ok2009 yılında
bunlarda bitti,işler dandik panellere kaldı artık

A Çevrimdışı

AHMETAKSAY

Yeni Üye
3 Ağu 2024
1
39
Ben de Grundig 75 inch 8500 serisi tv aldım. Google tv ve 2023 kasım indirimlerinde fiyatı çok uyguna geldi. Tv nin kurulumu yapıldıktan sonra görüntüsünü görünce pişman olmuştum aldığıma. Çünkü salonda da Samsung un 75 inch Crystal modelini kullanıyorum ve iki tv arasındaki görüntü farkı beni Grunding'i aldığıma cidden pişman etmişti. Takiii görüntü ayarlarını detaylı yapıp, Tv izlemek için kendi dandik dahili sözde 4k uydu alıcısı yerine de next markasının mini black modelini kullanana kadar. Bu uydu alıcısının kendi içersinde de görüntü ayarları var ve 1080 p 60 hz yada 1080 i 60 hz geçişlerini kaynaktan kontrol et şeklinde ayarladığınız zaman, Grunding tv nin görüntüsü de Samaung a çok yakın hale geldi. Samsung tv nin de kendi uydu alıcısının görüntüsü çok kötüydü bu yüzden Samsung tv de de Tivibu uydu alıcısı kullanıyorum ve gerçekten onun da kendi uydu alıcısı ile arasında çok farketti.

Geri
Üst Alt