mb97 hata oluştu diyor amabu adresi tv tarayicisina yazarak kullanmaniz mümkün,anakartiniz nedir?
linki https:// ile yazip denermisiniz,ayrica www ile baslayan kisimi silin,otomatik tarayicida cikiyormb97 hata oluştu diyor ama
Aynen bende de öyle oluyor PC den denerken soldaki menu tıkladığında açılıyor ama TV de açılmıyorMB120
Bein connect üyeliğim var, giriyorum ama sadece filmler görünüyor. Başka bir menü yok. Solda bişey var menü orada heralde ancak açılmıyor.
starturl ile yeni portal denemelerinden bir link deneyebilirsiniz.merhaba mb100lü televizyonumda denedim opera tarayıcısından amazon primea girdim giriş yapmakta vs sorun yok fakat film oynatmıyor desteklenmiyor diyor
portalı çalıştramadım hocam nedensestarturl ile yeni portal denemelerinden bir link deneyebilirsiniz.
Yepyeni Smart Portal Çalışmalarıyeni portal denemeleri çalışmadı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
portalı çalıştramadım hocam nedense
çok sağolun hocam kendi bilgisayarıma geçip hemen deniyorumYepyeni Smart Portal Çalışmaları
linkteki starturl ile ilgili aciklamalari okuyup deneyin tekrar.
rica ederim kolay gelsin.çok sağolun hocam kendi bilgisayarıma geçip hemen deniyorum
hocam starturl oldu ama sol üstte hep yükleniyor gözüküyorrica ederim kolay gelsin.
ve hareket ettiremiyorum hocamrica ederim kolay gelsin.
sorun ne anlamadimhocam starturl oldu ama sol üstte hep yükleniyor gözüküyor
ve hareket ettiremiyorum hocam
lütfen yardım edin hocam babam eve gelene kadar halletmem lazım