d-smart go, digitürk ,bein connect, puhu, netflix, prime video tv ye yüklenebilir mi? veya tv de calisir mi??

bu adresi tv tarayicisina yazarak kullanmaniz mümkün,anakartiniz nedir?

mb97 hata oluştu diyor ama
linki https:// ile yazip denermisiniz,ayrica www ile baslayan kisimi silin,otomatik tarayicida cikiyor

ayrica linki tv ye starturl ile yüklemek mümkün, ama öncelikle linkteki aciklamayi iyice okuduktan sonra karar vermeniz gerekir

Son düzenleme:
MB120
Bein connect üyeliğim var, giriyorum ama sadece filmler görünüyor. Başka bir menü yok. Solda bişey var menü orada heralde ancak açılmıyor.

Daha önceden linki kullananlarda bu tip geri bildirim olmamisti,son bir haftadir bu tür sikayetler var ;sanirim yeni bir engelleme söz konusu.

MB120
Bein connect üyeliğim var, giriyorum ama sadece filmler görünüyor. Başka bir menü yok. Solda bişey var menü orada heralde ancak açılmıyor.
Aynen bende de öyle oluyor PC den denerken soldaki menu tıkladığında açılıyor ama TV de açılmıyor

merhaba mb100lü televizyonumda denedim opera tarayıcısından amazon primea girdim giriş yapmakta vs sorun yok fakat film oynatmıyor desteklenmiyor diyor

merhaba mb100lü televizyonumda denedim opera tarayıcısından amazon primea girdim giriş yapmakta vs sorun yok fakat film oynatmıyor desteklenmiyor diyor
starturl ile yeni portal denemelerinden bir link deneyebilirsiniz.

yeni portal denemeleri çalışmadı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

starturl ile yeni portal denemelerinden bir link deneyebilirsiniz.
portalı çalıştramadım hocam nedense

hocam starturl oldu ama sol üstte hep yükleniyor gözüküyor

ve hareket ettiremiyorum hocam

lütfen yardım edin hocam babam eve gelene kadar halletmem lazım
sorun ne anlamadim

Geri
Üst Alt