d-smart go, digitürk ,bein connect, puhu, netflix, prime video tv ye yüklenebilir mi? veya tv de calisir mi??

Ve meslek sırrını ifşa etmiş oldun :haha1
Şaka bir yana ,tebrik ederim doğrusu ,kimsenin aklına gelmezdi bu :)
estagfurullah ben cogu seyi sizin paylasimlarinizdan ögrendim..keske sizin kartlarida bir sekilde yenileme imkani olsa,daha cok ögrenecek sey var sizde..

estagfurullah ben cogu seyi sizin paylasimlarinizdan ögrendim..keske sizin kartlarida bir sekilde yenileme imkani olsa,daha cok ögrenecek sey var sizde..
Yakın olsak yapardık beraber,en azından denerdik tabii hanım izin verirse :)
Bu arada saat 04 olmuş,sigorta kapatma eylemi uyarısı geldi yine,hatta hanım "adaptörünü yakarım yat artık" dedi(yakar haa) :haha1

Ben kapattım ,iyi geceler diliyorum :ok

MB120 anakart
hilevel 42 inc uhd tv
media_err_Decode etiketi çıkıyor
videoyu onatamıyor

html5 video oynatma hatasi bahsettiginiz hata ,hangi uygulamada cikiyor,adresi http yazarak mi aciyorsunuz?

MB211 de D-Smart GO ve Amazon Prime Video çalıştıran oldu mu?

IMG_20260201_193530_600186f2ec8201a56ac.jpg

Merhabalar kullandığım tv bu, televizyonumda Beinsports var ama maç izleyemiyorum beinconnect nasıl yükleyebilirim acaba? Güncel yazılımını yükledim sadece tivibugo geldi ekstra olarak şimdiden teşekkür ederim 😇

IMG_20260201_193530_600186f2ec8201a56ac.jpg

Merhabalar kullandığım tv bu, televizyonumda Beinsports var ama maç izleyemiyorum beinconnect nasıl yükleyebilirim acaba? Güncel yazılımını yükledim sadece tivibugo geldi ekstra olarak şimdiden teşekkür ederim 😇
ilk mesajda ne yapman gerektiği yazıyor

Geri
Üst Alt