Nasıl yaptın bunussports.tv iki ayri yerde sormustu diger konuda yazdim linki ama kumanda sorunlu biraz..daha cok android uygulamasi sanirim, apk si var.
bu arada mb120 vestel yazilimi smart menu dahil philipse cevirdim
![]()

Nasıl yaptın bunussports.tv iki ayri yerde sormustu diger konuda yazdim linki ama kumanda sorunlu biraz..daha cok android uygulamasi sanirim, apk si var.
bu arada mb120 vestel yazilimi smart menu dahil philipse cevirdim
![]()

meslek sirriNasıl yaptın bunu![]()

Nasıl yaptın bunu![]()
Görürsün sen, meslek sırrıymışmeslek sirri![]()

Nasıl aldın dosyaları ,ftp ile mi ?pus6031 mb120 kullaniyor,anakartta yazilim sorunu vardi ..servisinden yazilim istedim vermediler,bende icinden alabilecegim dosyalari aldim spi profile pq.. sonravestel yazilim yükledim philips güncelleme yaptiktan sonra aldigim dosyalari yükledim kumanda dahil hepsi philips simdi
mb120 yalniz en güzel görüntü veren kart simdiye kadar denediklerim icinde.Keske sizde ticari tarafiyla ilgilenebilseniz sizin deneyimlerinizden yararlanirdim..Görürsün sen, meslek sırrıymış![]()
hayir usb ile.Nasıl aldın dosyaları ,ftp ile mi ?
Hımm,o zaman tv çalışıyordu sanırımhayir usb ile.

Evet ,sorun her acilisinda ilk kuruluma geciyordu..smart menü acilmiyordu..Hımm,o zaman tv çalışıyordu sanırım![]()
Yani olay smart menüde mi bitiyordu,yoksa tv hiç mi açılmıyordu(ilk kurulum yani)Evet ,sorun her acilisinda ilk kuruluma geciyordu..smart menü acilmiyordu..
aciliyordu ama her seferinde ilk kurulumdan basliyordu, normal acilmiyordu..Yani olay smart menüde mi bitiyordu,yoksa tv hiç mi açılmıyordu(ilk kurulum yani)
O zaman nasıl usb ile aldın dosyalarıaciliyordu ama her seferinde ilk kurulumdan basliyordu, normal acilmiyordu..

ilk kurulum yapiyorum aciliyor ,normal seyrediliyor, servis menüye giriliyor..kapatip acinca sifirlaniyor hersey, tekrar bastan ilk kurulum..O zaman nasıl usb ile aldın dosyaları![]()
Ve meslek sırrını ifşa etmiş oldunilk kurulum yapiyorum aciliyor ,normal seyrediliyor, servis menüye giriliyor..kapatip acinca sifirlaniyor hersey, tekrar bastan ilk kurulum..