hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
MB100 de bendede açmıyor ustam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu adresi deneyip sonucu bildirir misiniz? ..MB100 de bendede açmıyor ustam
Benim anakartta mb120 iki adreste de ana sayfa açılıyor üyeliğim de var ama ana ekrandaki videoları oynatıyor sol taraftan canlı TV seçeneğine geçmesi lazim ordan bein sport izleniyor orası gelmiyor canlı TV bölümü orası gelse çalışacak uygulamaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu adresi deneyip sonucu bildirir misiniz? ..
Aynısını bendede yapıyorBenim anakartta mb120 iki adreste de ana sayfa açılıyor üyeliğim de var ama ana ekrandaki videoları oynatıyor sol taraftan canlı TV seçeneğine geçmesi lazim ordan bein sport izleniyor orası gelmiyor canlı TV bölümü orası gelse çalışacak uygulama
Açılıyor ancak fragmanları izliyorum.filimleri açmıyor.Altta yorum yapan bjksergen168 rumuzlu arkadaş gibi hocam.Benim kart mb100 onunki mb120Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu adresi deneyip sonucu bildirir misiniz? ..
profil dosyasini incelemesini biliyorsaniz connectivity secenekleri icindeki vod seceneginde unknown olan secenegi true yapip uygulama calisiyor mu tekrar dener misinizAynısını bendede yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Açılıyor ancak fragmanları izliyorum.filimleri açmıyor.Altta yorum yapan bjksergen168 rumuzlu arkadaş gibi hocam.Benim kart mb100 onunki mb120
Connectivity nin içinde bende vod diye bir dosya yok diğer bütün dosyalar var ama CO797B21(UNKNOWN) kodlu bişey var onu true yaptım birşey değişmediprofil dosyasini incelemesini biliyorsaniz connectivity secenekleri icindeki vod seceneginde unknown olan secenegi true yapip uygulama calisiyor mu tekrar dener misiniz
Bu vod seçeneğini ekleme şansımız yok muConnectivity nin içinde bende vod diye bir dosya yok diğer bütün dosyalar var ama CO797B21(UNKNOWN) kodlu bişey var onu true yaptım birşey değişmedi
eger kendi tv nizden aldiginiz dosyada bu secenek yoksa eklemek mümkün degil,ayrica baska tv den alinan dosyayi sizin tv nize yüklemek daha büyük sorunlara yol acar..Bu vod seçeneğini ekleme şansımız yok mu
Peki sizin gösterdiğiniz yerde değil de başka bir yerde olma ihtimali var mı o dosyanıneger kendi tv nizden aldiginiz dosyada bu secenek yoksa eklemek mümkün degil,ayrica baska tv den alinan dosyayi sizin tv nize yüklemek daha büyük sorunlara yol acar..
Profilinizi paylasin ben musait olunca incelerim, ama normalde baska ihtimal yok.Peki sizin gösterdiğiniz yerde değil de başka bir yerde olma ihtimali var mı o dosyanın
dosya paylasim sitesine yükleyip linkini burada paylasabilirsiniz.profili nasıl yüklüyoruz buraya yükleyemedim resim dışında bir şey yüklenmiyor
bein connecti nasıl indirdiniz acabaBeinconnect uygulamasını açtı ancak içeriğinde gezinti yapılmıyo menü bölümü yok
bunu tvye indiremiyorum ki :S bu bi web sayfasısadece linkin oldugu mesaji begenmeniz gerekiyordu, ilk mesajin altindaki begen ikonunu yani.
adres: smrtvestel.beinconnect.com.tr