d-smart go, digitürk ,bein connect, puhu, netflix, prime video tv ye yüklenebilir mi? veya tv de calisir mi??

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu adresi deneyip sonucu bildirir misiniz? ..
Benim anakartta mb120 iki adreste de ana sayfa açılıyor üyeliğim de var ama ana ekrandaki videoları oynatıyor sol taraftan canlı TV seçeneğine geçmesi lazim ordan bein sport izleniyor orası gelmiyor canlı TV bölümü orası gelse çalışacak uygulama

Benim anakartta mb120 iki adreste de ana sayfa açılıyor üyeliğim de var ama ana ekrandaki videoları oynatıyor sol taraftan canlı TV seçeneğine geçmesi lazim ordan bein sport izleniyor orası gelmiyor canlı TV bölümü orası gelse çalışacak uygulama
Aynısını bendede yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu adresi deneyip sonucu bildirir misiniz? ..
Açılıyor ancak fragmanları izliyorum.filimleri açmıyor.Altta yorum yapan bjksergen168 rumuzlu arkadaş gibi hocam.Benim kart mb100 onunki mb120

Aynısını bendede yapıyor

Açılıyor ancak fragmanları izliyorum.filimleri açmıyor.Altta yorum yapan bjksergen168 rumuzlu arkadaş gibi hocam.Benim kart mb100 onunki mb120
profil dosyasini incelemesini biliyorsaniz connectivity secenekleri icindeki vod seceneginde unknown olan secenegi true yapip uygulama calisiyor mu tekrar dener misiniz

20200910_210242.jpg

profil dosyasini incelemesini biliyorsaniz connectivity secenekleri icindeki vod seceneginde unknown olan secenegi true yapip uygulama calisiyor mu tekrar dener misiniz

20200910_210242.jpg
Connectivity nin içinde bende vod diye bir dosya yok diğer bütün dosyalar var ama CO797B21(UNKNOWN) kodlu bişey var onu true yaptım birşey değişmedi

Connectivity nin içinde bende vod diye bir dosya yok diğer bütün dosyalar var ama CO797B21(UNKNOWN) kodlu bişey var onu true yaptım birşey değişmedi
Bu vod seçeneğini ekleme şansımız yok mu

Bu vod seçeneğini ekleme şansımız yok mu
eger kendi tv nizden aldiginiz dosyada bu secenek yoksa eklemek mümkün degil,ayrica baska tv den alinan dosyayi sizin tv nize yüklemek daha büyük sorunlara yol acar..

eger kendi tv nizden aldiginiz dosyada bu secenek yoksa eklemek mümkün degil,ayrica baska tv den alinan dosyayi sizin tv nize yüklemek daha büyük sorunlara yol acar..
Peki sizin gösterdiğiniz yerde değil de başka bir yerde olma ihtimali var mı o dosyanın

profili nasıl yüklüyoruz buraya yükleyemedim resim dışında bir şey yüklenmiyor

Beinconnect uygulamasını açtı ancak içeriğinde gezinti yapılmıyo menü bölümü yok
bein connecti nasıl indirdiniz acaba

beğeniyorum lakin linkler açılmıyor hala beğen diyor

sadece linkin oldugu mesaji begenmeniz gerekiyordu, ilk mesajin altindaki begen ikonunu yani.
adres: smrtvestel.beinconnect.com.tr

sadece linkin oldugu mesaji begenmeniz gerekiyordu, ilk mesajin altindaki begen ikonunu yani.
adres: smrtvestel.beinconnect.com.tr
bunu tvye indiremiyorum ki :S bu bi web sayfası

bana bunu indirmek için birisi yardımcı olabilir mi ? digitürkplay kullanıyordum onu kaldırdlar lig başlıyor connect i indirmem gerek :S

Geri
Üst Alt