slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,878
Çok güzel. Allah bereketli etsin. Geçen sefer dalgınlığımıza geldi. Bir sonraki gelişinizde semizotu tohumu biz unutursak siz hatırlatın. Hanım özellikle kırmızı saplı olmayanlarını ayıkladı. Onlar biraz lezzetsiz oluyor. Aslında kuzu kulağı tohumu da var bizde, ben bayılırım yemeye ama bir türlü çıkartamadım. Onlardan ayarlayabilsek çok iyi olacak.Sizden sonra Manisa'ya gittik ,yaprak toplamaya,bizim hanım yaprağı bırakmış, dünya kadar semiz otu toplamıştı,şimdilerde "alo turp otu da toplasak ne güzel olur" diyor,yakında Salihli'ye iş yerinden emekli arkadaşa gideceğiz ,Ödemiş- Bayındır-Torbalı-Gaziemir yapacağız ,bulursak toplarız turp otlarını
![]()

,şimdilerde "alo turp otu da toplasak ne güzel olur" diyor,yakında Salihli'ye iş yerinden emekli arkadaşa gideceğiz ,Ödemiş- Bayındır-Torbalı-Gaziemir yapacağız ,bulursak toplarız turp otlarını
Bayram sonrası bakalım artık,nasip,eskiden dondurucuya koyardı otları köy hayatı varken neyse işte ,karnım acıktı yine,lahavleeee