hocam sorum yanlış olmuş. sende hangi router var diyecektim? yada ne tavsiye edersin?bendeki 383ZN bunların hepsi sorunlu.
arkadasina router koyup kullanirsa daha stabil kullanirsin.
hocam sorum yanlış olmuş. sende hangi router var diyecektim? yada ne tavsiye edersin?bendeki 383ZN bunların hepsi sorunlu.
arkadasina router koyup kullanirsa daha stabil kullanirsin.
Bridge moda aldigindaBunun ne faydası olacak tam anlayamadım üstad. Biraz daha detay lütfen.
Mikrotik RB951 kullaniyorum.hocam sorum yanlış olmuş. sende hangi router var diyecektim? yada ne tavsiye edersin?
hocam benim modem 383z4 kafasına göre takılıyor. net hızım 100mbps ama 24 25 görüyorum çoğu zaman. akşam da 15 16. senin ki çok profesyonel geldi bana. daha uygun fiyatlı ne önerirsin?Mikrotik RB951 kullaniyorum.
Evde çekim konusunda sorun yasamiyorsan
herhangibir router isini gorur.
diger turlu yuksek çıkış gucune sahip router alman gerekir.
Enaz 300mbit baglantili bir router almalisin.hocam benim modem 383z4 kafasına göre takılıyor. net hızım 100mbps ama 24 25 görüyorum çoğu zaman. akşam da 15 16. senin ki çok profesyonel geldi bana. daha uygun fiyatlı ne önerirsin?
Güvenlik ayarina bakarsan görürsün.Bizdeki modem ile daha hiç sıkıntı yaşamadık ama şu 80 port canımı sıktı ,tabii henüz bir başvuruda da bulunmadık işimdilik beklemedeyiz bakalım
Çünkü bizim modemde köprü seçeneğini ben göremedim ,modemi de hemen değiştiremeyiz açıkçası ,neyse işte,dursun bakalım
Yok orada ,sadece log alma ve TOD filtre var ,birde aşağıdaki fotoGüvenlik ayarina bakarsan görürsün.
cgn ip ler icin port yönlendirme ile ilgili bir konu paylasilmis isinize yarar mi bilmiyorum ama belki incelemek istersiniz.şu 80 port canımı sıktı
Ben bu işlemi yerel sunucu için yaptım ,geçenlerde hatta üyelik de yok ,ama cwp servere yapamıyorum,sadece yerel serverde çalışıyor ,hatta hemen deneriz diyeceğim ama ,ayarlamam lazım tekrarcgn ip ler icin port yönlendirme ile ilgili bir konu paylasilmis isinize yarar mi bilmiyorum ama belki incelemek istersiniz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
no ssh tunnel here :(hosbulduk ,aşağıdaki linke tıkla bakalım ,hanımın telefondan girince açılıyor ,tabii 404 ekranı gelecek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu dene bir zahmetno ssh tunnel here :(
bu mesaj cikiyor
resim cikiyor mavi arka fonlubunu dene bir zahmet