S Çevrimdışı Serinsu Aktif Üye 10 Ara 2019 424 47 5 Tem 2020 #71 The_SreT' Alıntı: Buraya yazmayı unuttum arkadaşlar , CGN havuzundan çıkartıldım Genişletmek için tıkla ... Noluyor ki CGN havuzda fark ne
The_SreT' Alıntı: Buraya yazmayı unuttum arkadaşlar , CGN havuzundan çıkartıldım Genişletmek için tıkla ... Noluyor ki CGN havuzda fark ne
Çevrimdışı The_SreT TFC Team 18 Kas 2017 4,324 5 Tem 2020 #72 Umut Barış' Alıntı: Hadi gözünüz aydın. Modemi kapatmayın derim, belki geri düşersiniz falan. Genişletmek için tıkla ... Kapatıp açtım hocam şimdilik düşmedik bakalım ?
Umut Barış' Alıntı: Hadi gözünüz aydın. Modemi kapatmayın derim, belki geri düşersiniz falan. Genişletmek için tıkla ... Kapatıp açtım hocam şimdilik düşmedik bakalım ?
Çevrimdışı sanko86 Süper Üye 28 Ocak 2020 1,377 38 8 Tem 2020 #73 Serinsu' Alıntı: Noluyor ki CGN havuzda fark ne Genişletmek için tıkla ... Hız sorunu ve ip kamera gibi cihazların bağlanmasıyla ilgili sorunlar.
Serinsu' Alıntı: Noluyor ki CGN havuzda fark ne Genişletmek için tıkla ... Hız sorunu ve ip kamera gibi cihazların bağlanmasıyla ilgili sorunlar.