teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hangi kanallarıEmmi sen kanalları kullanmıyor musun
Hangi kanallarıEmmi sen kanalları kullanmıyor musun
Kablonetin emmiHangi kanalları
Kullnıyorum ,bende modemde bir kanal mı vardı dedim kendi kendime ve modeme girdim baktım şimdi iyimiKablonetin emmi
Evet ,daha önce yazdım geçenlerde .Ama düne kadar kullanyordum cwp yi,hatta fikoya falan dosya linki göndermiştim ,en son da hosbulduka yolladım ,o son oldu ,ardından giremedim.Emmi yanlış hatırlamıyorsam bir konuda yazmıştın resim atmıştın resimlerde 80 ve 443 portu natlanmıştı. Cwp ve cwp kullanıcı panele dışarıdan ulaşmak için cwp nin kurulu olduğu sunucuya tcp 2031 ve 2083 portlarını natlaman lazım istersen yarın bi bakarız
Müsait olduğunda istersen bakarız EmmiEvet ,daha önce yazdım geçenlerde .Ama düne kadar kullanyordum cwp yi,hatta fikoya falan dosya linki göndermiştim ,en son da hosbulduka yolladım ,o son oldu ,ardından giremedim.
Bu arada o portlar açık zaten ,ikisi de. gökhan,oradan hem kullanıcı hemde root işlemleri yapıyordum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Televizyon sayılıyor mu ??port açamazsın yada evdeki elektronik eşyalara baglanamazsın (Klima,İpcam vss)
Uzaktan Televizyonuna bağlanma özeliği varsaTelevizyon sayılıyor mu ??
Uzaktan nasıl bağlanacaz ki ? wifi sayılmıyor muUzaktan Televizyonuna bağlanma özeliği varsa
sayarız.
Baglanamadığın için saymiyoruz.Uzaktan nasıl bağlanacaz ki ? wifi sayılmıyor mu
Başka yolu yok mu ki takıldı aklıma şimdi ?Baglanamadığın için saymiyoruz.
Var
Modemi bridge moda alıp, arkasına router koyarak neti dağıtmak.
hocam sende hangi modem var? bende de kablonet var. modem cbw-383z4. klasik sorunlar malum. yanına bir router ekleyeyim diyorum.Var
Modemi bridge moda alıp, arkasına router koyarak neti dağıtmak.
bendeki 383ZN bunların hepsi sorunlu.hocam sende hangi modem var? bende de kablonet var. modem cbw-383z4. klasik sorunlar malum. yanına bir router ekleyeyim diyorum.