Çeyizlik TV Tavsiyesi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Uzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.

images-26.jpg
Hayırlı olsun, garanti süreci nasıl olacak

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ben Media Marktan aldım devamında ordan bakıyorum ve ben aldığımda hb de daha düşüktü öyle bakmak lazım olaya :)
Mediamarkt lüzumsuz pahalı bir mağaza, yabancı sermaye, satış sonrası ne olduğu belli olmayan bir hizmet veriyorum diye piyasadan yüksek veriyor, Almanyadaki satış politikasının aksine davranıyor burada, bugüne kadar önemli hiçbir ürün almadım oradan almam da gibi geliyor.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Mediamarkt lüzumsuz pahalı bir mağaza, yabancı sermaye, satış sonrası ne olduğu belli olmayan bir hizmet veriyorum diye piyasadan yüksek veriyor, Almanyadaki satış politikasının aksine davranıyor burada, bugüne kadar önemli hiçbir ürün almadım oradan almam da gibi geliyor.
Ben genelde ürün odaklı bakıyorum. İnanılmaz farklar yoktu ve uzun süre bekliyecegi için güvenilir bir markadan almak avantaj geldi. Aynı şekilde beyaz eşyaları teknosadan aldım ve internet fiyatından ucuza gelmişti. Demekki size denk gelmemis :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ben genelde ürün odaklı bakıyorum. İnanılmaz farklar yoktu ve uzun süre bekliyecegi için güvenilir bir markadan almak avantaj geldi. Aynı şekilde beyaz eşyaları teknosadan aldım ve internet fiyatından ucuza gelmişti. Demekki size denk gelmemis :)
Aynen bazen denk gelir ama ben daha bu ikisinde ucuz bir şey görmedim

Geri
Üst Alt