Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Hayırlı olsun, garanti süreci nasıl olacakUzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, garanti süreci nasıl olacakUzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.
1 sene yeriz garantiden en kotu çok önemli değil şuan ?Hayırlı olsun, garanti süreci nasıl olacak
Tv ile deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz, Digiturkplay uygulaması var mı?Uzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.
20 Mayıs da aldığım TV 13 gün sonra 400 TL pahalanmis ve 6700 olmuş . Doğru karar verip erken almışız ?Uzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.
Mm kriter değil bence hb satıcılı hala 6300 fiyat ama alınmış mal iyidir, tekrar hayırlı olsun ?20 Mayıs da aldığım TV 13 gün sonra 400 TL pahalanmis ve 6700 olmuş . Doğru karar verip erken almışız ?
Ben Media Marktan aldım devamında ordan bakıyorum ve ben aldığımda hb de daha düşüktü öyle bakmak lazım olayaMm kriter değil bence hb satıcılı hala 6300 fiyat ama alınmış mal iyidir, tekrar hayırlı olsun ?
Mediamarkt lüzumsuz pahalı bir mağaza, yabancı sermaye, satış sonrası ne olduğu belli olmayan bir hizmet veriyorum diye piyasadan yüksek veriyor, Almanyadaki satış politikasının aksine davranıyor burada, bugüne kadar önemli hiçbir ürün almadım oradan almam da gibi geliyor.Ben Media Marktan aldım devamında ordan bakıyorum ve ben aldığımda hb de daha düşüktü öyle bakmak lazım olaya
Ben genelde ürün odaklı bakıyorum. İnanılmaz farklar yoktu ve uzun süre bekliyecegi için güvenilir bir markadan almak avantaj geldi. Aynı şekilde beyaz eşyaları teknosadan aldım ve internet fiyatından ucuza gelmişti. Demekki size denk gelmemisMediamarkt lüzumsuz pahalı bir mağaza, yabancı sermaye, satış sonrası ne olduğu belli olmayan bir hizmet veriyorum diye piyasadan yüksek veriyor, Almanyadaki satış politikasının aksine davranıyor burada, bugüne kadar önemli hiçbir ürün almadım oradan almam da gibi geliyor.
Aynen bazen denk gelir ama ben daha bu ikisinde ucuz bir şey görmedimBen genelde ürün odaklı bakıyorum. İnanılmaz farklar yoktu ve uzun süre bekliyecegi için güvenilir bir markadan almak avantaj geldi. Aynı şekilde beyaz eşyaları teknosadan aldım ve internet fiyatından ucuza gelmişti. Demekki size denk gelmemis
Evet genelde piyasaya göre pahalı oluyor ama işte denk getirmek önemli tabi.Aynen bazen denk gelir ama ben daha bu ikisinde ucuz bir şey görmedim