Çeyizlik TV Tavsiyesi

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Tamam anlayabiliyorum seni bir abin olarak eğer kabul edersen fikrim teknolojik alımı en sona bırakman, fiyatı düşünme üç aşağı beş yukarı olur gider ama en önemlisi düğünde takılan hiçbir şeyle borç ödeme, sonra çok üzülüyor insan ?
Geriye pek bişe kalmadığı için TV ye yöneldim ? masa sandalye TV kaldı ? malum düğün bu sene diyorduk . Beyaz eşyalar yatıyor valla aldık Aralık gibi. Çok uygun bir indirim olmadığı sürece bekliyelim o halde :)

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Bir de herşeyinen iyisini alayım diye kasma biz kastık 10 sene sonra hiç bir ise yaramıyor bunu alacağıma kereste alaydım dediğim eşyalar var evde atamıyorum da iç işleri izin vermiyor bu hanımların işine akıl ermiyor hiç karışmamak lazım sonra insan kendiyle çelişkiye düşüyor :haha1

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Bir de herşeyinen iyisini alayım diye kasma biz kastık 10 sene sonra hiç bir ise yaramıyor bunu alacağıma kereste alaydım dediğim eşyalar var evde atamıyorum da iç işleri izin vermiyor bu hanımların işine akıl ermiyor hiç karışmamak lazım sonra insan kendiyle çelişkiye düşüyor :haha1
Valla şuan herşeye sen karar ver diyor beyaz eşya elektronik olarak . Ben bakıp kafama göre alıyorum ilerde olası bir aksaklıkta ilk suçlu benim herhalde ???

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

İlk evliliğimde verdiğim davetiye parası (Koza Davetiye) o dönem bir hacı murat alıyordu, Biriniz bana sert betondan bir duvar gösterebilir mi rica etsem. :(

Toyluk böyle bir şeymiş cidden.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Valla şuan herşeye sen karar ver diyor beyaz eşya elektronik olarak . Ben bakıp kafama göre alıyorum ilerde olası bir aksaklıkta ilk suçlu benim herhalde ???

butün ihale sana kalacak on yıllık koltuk takının fırçasını yiyorum hala :haha1
değiştirelim diyincede nesi var daha yeni oluyor :haha
gerisini sen düşün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk evliliğimde verdiğim davetiye parası (Koza Davetiye) o dönem bir hacı murat alıyordu, Biriniz bana sert betondan bir duvar gösterebilir mi rica etsem. :(

Toyluk böyle bir şeymiş cidden.

Sroma abi sen bizden daha tecrübelisin ne gereksiz şeylere ne paralar verdik
İlk oğlum doğdu neymiş biberonlar sterilize olacakmış gittim sterilatör aldım 2 3 kere kullandılar kenara yok neymiş taze yoğurt yemesi lazım gittim yoğurt yapma makinesi aldım yine aynı biz daha iyisini yapıyoruz en son cam yoğurt kapları suluboya için kullanılıyordu :haha1

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
butün ihale sana kalacak on yıllık koltuk takının fırçasını yiyorum hala :haha1
değiştirelim diyincede nesi var daha yeni oluyor :haha
gerisini sen düşün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sroma abi sen bizden daha tecrübelisin ne gereksiz şeylere ne paralar verdik
İlk oğlum doğdu neymiş biberonlar sterilize olacakmış gittim sterilatör aldım 2 3 kere kullandılar kenara yok neymiş taze yoğurt yemesi lazım gittim yoğurt yapma makinesi aldım yine aynı biz daha iyisini yapıyoruz en son cam yoğurt kapları suluboya için kullanılıyordu :haha1
Yoğurt yapma makinesi mutfak dolaplarının derinliklerinde atılacağı günü bekliyor. ?
Adem Helvacı Adem Helvacı ustam düğünüm zamanı takılan çeyreğin tanesi 60 liraydı, beyaz eşya, mobilya borcunu kapattık, o gün tutabilsem ev alırken destek olurdu, tutamadığım için ev de yok ortada tabi ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Geriye pek bişe kalmadığı için TV ye yöneldim ? masa sandalye TV kaldı ? malum düğün bu sene diyorduk . Beyaz eşyalar yatıyor valla aldık Aralık gibi. Çok uygun bir indirim olmadığı sürece bekliyelim o halde :)
Bekleyelim hatta takip edelim heı beraber indirimleri ?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Uzun istişareler sonucu zam gelecek diye Samsung 55Q60RAT a karar verip aldım. Desteğini esirgemeyen Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji ye çok teşekkür ederim.

images-26.jpg

Geri
Üst Alt