Çeyizlik TV Tavsiyesi

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Merhabalar ;

Bu sene olan düğünüm malum olaylardan seneye ertelendi . 2021 Haziran ayında düğün olcak şimdiden birşeyler almaya başladım.
TV alma aşamasındayım 55 60 inç TV bakıyorum bir kaç model arasındayım sizin tavsiyelerinize de açığım.
Ek olarak şimdi alıp seneye Haziran'da açacağım TV yi bu durumun dezavantajları var mıdır?

Adem Helvacı Adem Helvacı Sota Sota Umut Barış Umut Barış F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST teraspy teraspy albanez albanez ve etiketlemedigim değerli forumdaslar .

Moderatör tarafında düzenlendi:
BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Fatura tarihinden itibaren garanti süreci başlıyor 1 yıl sonra tv kuruluma gelindiğinde kırık çıkarsa sonuç ne olur bilemiyorum

Aldığınız da kurulum yaptırıp tekrar kutulayın servisle birlikte kabul ederlermi F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı siz ne dersiniz
1 sene daha beklersem fiyatlar daha da uçacak gibi. Olmadı 1 yıl garantiden feragat etcez . Yada geldiği zaman ben çaktırmadan bakarım TV'ye ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Fatura tarihinden itibaren garanti süreci başlıyor 1 yıl sonra tv kuruluma gelindiğinde kırık çıkarsa sonuç ne olur bilemiyorum

Aldığınız da kurulum yaptırıp tekrar kutulayın servisle birlikte kabul ederlermi F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı siz ne dersiniz
Alınırken "çeyizdir" diye bildiriliyordu sanırım ,hanım yeğenlerinin ikiside öyle almışlardı tvlerini ,hatta beyaz eşyalarını ,kanun değişti mi acaba :alala

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ben fatura da çeyizlik diye bir şey ilk defa duydum :sirit

Umarım vardır öyle bişey

Sen tv yi al koyacak yer bulamazsan ben eve muhafaza edebilirim salonun en güzel köşesinde :sirit

Geri
Üst Alt