S
silistreli
Yeni Üye
- 19 Eyl 2018
- 10
- 53
Malum kanalları izleyebildigim halde merak ettim :-)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Malum kanalları izleyebildigim halde merak ettim :-)
Meyve veren ağaç taşlanır dostum. Unutma bunu. Takılma öyle he şeye. Sen yine iyiliğini yap. Kaybetmezsin.Ado üstadım, o programlar içerisinde milletin aklına gelen içerikler yok, olsa burada öyle bir paylaşım yapacak kadar çiğ değiliz. benim canımı sıkan insanların algısı falan değil, adama 2 satır yazı yazmak zor geliyor. üyeysen içeriği merak ediyorsan Selamun Aleyküm yaz ölürmüsün be kardeşim, herşeyden memnuniyetsiz olan bir kesim var ve bu her zaman canımı sıkmıştır.
konuyu mesaj atınca içerik görünecek şekilde açmamın nedenini tekrar tekrar açıkladım yine söylüyorum. buralara işini görüp çıkmak için gelen tilkiler üye olsun forumda aktivite olur hemde tilki gibi usulca işini görüp usulca gitmesinler diyeydi. adam foruma üye trip atıyor birde niye böyle konu açıyorsunuz diye, hem ayranım dökülmesin hem sütüm kesilmesin, yok öyle dünya.
kimseyi memnun etme mutlu etme şansımız yok ama çoluk çocuk tribi çekecek zamanlarıda geçtik. bu tarz konulardan rahatsız olanlar yazmasın, ne kendisi gerilir nede konu sahibi gerilir. çok zor olmasa gerek değil mi ?
gelelim diğer meseleye, gıyabımda yazı yazan şahıs ne yazmış göremedim ama delikanlıca gelsin özelden yazsın kimin ne karın ağrısı varsa, kendisine bir kez daha söylüyorum, gel anlat sıkıntını derdini delikanlı gibi.
ben hayatım boyunca hiç kimseye kendim kullanıpta memnun olmadığım yada fikir bilgi sahibi olmadığım birşeyi tavsiye etmedim etmemde. baktım akşam maç var ufak bir jest yapalım ezeli rakibimize dedik, demek ki kötülük etmişiz insanlara.
ok[Gizli içerik]
Teşekkürler[Gizli içerik]
"ÜÇ KORNER BİR PENALTI" Değil miydi o?Ahahaha yok o insagramda geçerlisanırım 3 yorum bir spam şikayetini götürüyor diye birşey var.
![]()