Cep Telefonlarından MALUM KANALLARI izlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Bu forumda bu özellik olmaması lazım yetkililer lütfen şuna el atın sonuçta yorum atma zorunluluğu olmaması gerek

aynı zamanda hiçbir üyenin forumdaki herhangi bir konuya girip yorum yapma zorunluluğuda yok. ben rahatsız olduğum bir konuya girip yorum yapmam mesela, sanada tavsiye ederim :ok

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
aynı zamanda hiçbir üyenin forumdaki herhangi bir konuya girip yorum yapma zorunluluğuda yok. ben rahatsız olduğum bir konuya girip yorum yapmam mesela, sanada tavsiye ederim :ok

Yorumumda da belirttiğim üzere bazı şeyleri yanlış anladığım için onu yazdım size tavsiyem önce konuyu okuyun ondan sonra eleştirinizi yapın daha sağlıklı olur :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Yorumumda da belirttiğim üzere bazı şeyleri yanlış anladığım için onu yazdım size tavsiyem önce konuyu okuyun ondan sonra eleştirinizi yapın daha sağlıklı olur :ok

neyi anlamam gerekiyor tam olarak bir çözebilsem yada ne anlatmak istediğinizi anlatsanızda uğraşmasam anlamaya. kasıtlı olarak o şekilde açılmış bir konuya gelen yoruma cevap olarak yazdım 5 sayfa boyunca, isterseniz siz önceki sayfaları okuyup neden o şekilde açıldığını anlamaya çalışın :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Gençler ve kendisini genç hiissedenler sıkıntı yok gerilmeyin boşuna

Girişi bu şekilde yapınca Murat Sen geldi aklıma

Şu videoyu izlediniz mi arkadaşlar arkadaşın tarzını ben çok beğendim vallahi :ok

yok be hocam ne sıkıntısı olacak belliki ikimizden birisi diğerini yanlış anlıyor yada ifade edemiyor, orta yolu buluruz elbette :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt