Çektiğimiz Fotoğraflar

Maalesef evet yamuk, yapacağın şey çok basit ekran ayarlarından 3:2 karelaj modunu açacaksın ve yatay çizgiye ufuk çizgisini sıfırlayacaksın.
Neyse ki bu benim cep tel ile çektiğim bir foto idi. :)
Dün kamera ile birkaç çekim yaptım, hatta benim BALIKÇIL diye bildiğim 3 kuş, bir kayık üstüne tünemiş haldeyken fotolarını çektim ama bu sefer saf çekilmiş hallerini paylaşmak yerine RAW olarak kurcalayıp bakacağım nasıl bir sonuç ortaya çıkabilir merak ettim :)

Maalesef evet yamuk, yapacağın şey çok basit ekran ayarlarından 3:2 karelaj modunu açacaksın ve yatay çizgiye ufuk çizgisini sıfırlayacaksın.
Hocam taş çatlasa 2-3 derece kayıklık var gibi, beni çok rahatsız etmiyor,hatta benimkilerdede vardır illaki :)

Hocam taş çatlasa 2-3 derece kayıklık var gibi, beni çok rahatsız etmiyor,hatta benimkilerdede vardır illaki :)
Çok ilginçtir ki nedense fotoları çekerken hiç aklıma gelmeyen bu konu, fotoları kontrol ederken ''Ula Özgür yine isyan edecek'' cümlesi ile aklıma geliyor :kop

Çok ilginçtir ki nedense fotoları çekerken hiç aklıma gelmeyen bu konu, fotoları kontrol ederken ''Ula Özgür yine isyan edecek'' cümlesi ile aklıma geliyor :kop
Bazı fotoğraflarda benide rahatsız ediyor ama çok göz tırmalamazsa bende uğraşmıyorum. Telefonda baktım sizinkinde çok yok :)

7D5B571B-D4C6-4486-8FBA-7C90FA506B9D.png

Benim mesleğim harita babamın da öyleydi, ilk defa gittiği kız isteme evinde kalkıp tablo düzeltmiş bir babanın oğluyum ister genetik de ister mesleki deformasyon ?

Benim mesleğim harita babamın da öyleydi, ilk defa gittiği kız isteme evinde kalkıp tablo düzeltmiş bir babanın oğluyum ister genetik de ister mesleki deformasyon ?
Şaka bir yana aslında iyi bir şey nasıl başlarsa öyle gidiyor. Ben çok göz tırmalamayınca önemsemiyorum düzlem çizgilerini :)) Keşke hocam zamanında uyarsaydı :))

Burası Amerika olsa beğenirdiniz :)
Nallıhan-Ankara

246AC95C-ECB5-4E3D-901B-F2C8D4D6945F.jpg
3ED05514-A1EE-41C7-B670-6AE1D279F0F3.jpg
D0710EA6-28EE-408D-99D6-78AB1FE4E1FB.jpg
B7B15819-BAAA-460D-BFAC-049ED4E38100.jpg
95A5CC26-A691-45E2-B912-BA0E96C268AF.jpg
A8EA54E2-ADA1-4837-B9A5-914F3E04B244.jpg

Manzara hakikaten de Amerika'ya benziyor,elinize sağlık. :ok :clap2

Manzara hakikaten de Amerika'ya benziyor,elinize sağlık. :ok :clap2
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Aslında görebilene tüm dünya cennet gibi (sadece Türkiye değil). Yaşadığımız yeri güzel yapan oradaki insanların davranışları,doğayı koruma bilinci.

İyi mi, kötü mü bilmiyorum ama o hastalık bende de var. Ben de gittiğim yerlerde eğik bir şey gördüğümde düzeltirim. Fotoğraf çekerken ufuk çizgisine paralellik önemlidir. Milimetrik olmasa bile azami dikkat etmek gerekir.

Geri
Üst Alt