İlgili bölüme gidip sağ tarafta bulunan yeni konu aç butonuna tıklamanız lazım.Merhaba arakdaşlar, konu nasıl açılır yardımcı olur musunuz? Forumda yeniyim ve teknik bir problemim var. Sizlerle paylaşmak ve bilginizi edinmek istiyorum.
Hocam konu açtım çözümsel cevap alamadım. HDM1 kablosuylaİlgili bölüme gidip sağ tarafta bulunan yeni konu aç butonuna tıklamanız lazım.
Sorununuz neydi?
Vay arkadaş ya. Neyse gelcem, azıcık kaldıKardeşime selam vereyim o halde şu gökkuşağı güzelliği ile
Sevgili İlteriş Yılmaz ile ofiste çalışırken sürekli ''Yahu yağmur yağsa da, toprak kokusu eşliğinde penceremizi açıp bi kahve içsek'' diyorduk.
İlteriş Hatay'a gitti, ertesi gün şakır şakır yağmur yağdı sonra bu görüntü çıktı ortaya
Benim gittiğim her yer yeşillenir, yeşillenmezse de ben yeşile giderim. Ne diyosun sen kardeşimDemek ki kuraklığın sebebi İlteriş.
Benim gittiğim her yer yeşillenir, yeşillenmezse de ben yeşile giderim. Ne diyosun sen kardeşim
Bu süper görünüm doğrusuDeniz seviyesinden 8 metre aşağıda olan bir ülkede görebileceğiniz köprüler bunlar bazıları, sağa sola giderken daha farklarını sürekli görüyorum.