Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Bir defa bir köy yolunda arabayla giderken, yan tarafta benden 3 4 metre bir yükseklikte bir yük genimisi gidiyordu. Gerçekten çok tuhaf oluyor ama alışıyorsunuzBu süper görünüm doğrusu
Bir defa bir köy yolunda arabayla giderken, yan tarafta benden 3 4 metre bir yükseklikte bir yük genimisi gidiyordu. Gerçekten çok tuhaf oluyor ama alışıyorsunuzBu süper görünüm doğrusu
Arkadaşım anlatmıştı ,gezmeye gittiklerinde görmüşler,ama foto çekememiş ,Bir defa bir köy yolunda arabayla giderken, yan tarafta benden 3 4 metre bir yükseklikte bir yük genimisi gidiyordu. Gerçekten çok tuhaf oluyor ama alışıyorsunuz
Düzenledim.Çekim yaptığınız cihazlarıda belirtin
M51 vallahi iyi çekmiş. s22ultra var optimum ayarları bir türlü tutturamadım.Düzenledim.
Hocam valla ekstra bir ayar yapmıyorum. Oyle aham şahım fotograf ceken biri de degilim ama bazen cekesim tutuyor kendimce goz zevkime guzel geliyorsa ha diyorum tamam olduM51 vallahi iyi çekmiş. s22ultra var optimum ayarları bir türlü tutturamadım.
Göz meselesiM51 vallahi iyi çekmiş. s22ultra var optimum ayarları bir türlü tutturamadım.