Çektiğimiz Fotoğraflar

Kardeşime selam vereyim o halde şu gökkuşağı güzelliği ile :)

Adem-Helvaci.png

Sevgili @İlteriş Yılmaz ile ofiste çalışırken sürekli ''Yahu yağmur yağsa da, toprak kokusu eşliğinde penceremizi açıp bi kahve içsek'' diyorduk.
İlteriş Hatay'a gitti, ertesi gün şakır şakır yağmur yağdı sonra bu görüntü çıktı ortaya 🥰
Demek ki kuraklığın sebebi İlteriş. :coskun:kiskis

Adem-Helvaci.png

Sevgili @İlteriş Yılmaz ile ofiste çalışırken sürekli ''Yahu yağmur yağsa da, toprak kokusu eşliğinde penceremizi açıp bi kahve içsek'' diyorduk.
İlteriş Hatay'a gitti, ertesi gün şakır şakır yağmur yağdı sonra bu görüntü çıktı ortaya 🥰
Selamını Atamla alıyorum o zaman abi 😎

Merhaba arakdaşlar, konu nasıl açılır yardımcı olur musunuz? Forumda yeniyim ve teknik bir problemim var. Sizlerle paylaşmak ve bilginizi edinmek istiyorum.

Merhaba arakdaşlar, konu nasıl açılır yardımcı olur musunuz? Forumda yeniyim ve teknik bir problemim var. Sizlerle paylaşmak ve bilginizi edinmek istiyorum.
İlgili bölüme gidip sağ tarafta bulunan yeni konu aç butonuna tıklamanız lazım.
Sorununuz neydi?

İlgili bölüme gidip sağ tarafta bulunan yeni konu aç butonuna tıklamanız lazım.
Sorununuz neydi?
Hocam konu açtım çözümsel cevap alamadım. HDM1 kablosuyla

REGAL (PHOENİX)(V.0.6.64 ) (SVN:130182) görüntü aktarımı yapamıyorum​

Adem-Helvaci.png

Vay arkadaş ya. Neyse gelcem, azıcık kaldı :hihi

Fethiye Seydikemer ofisimizin manzarasından anlık 🥰 :cay

IMG_2921.jpg

Buda benden olsun 2018 yılından xiaomi mi5 telefonum işe çekmiştim.

PANO_20180226_183622-EFFECTS.jpg

Geri
Üst Alt