Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Şahane olmuş bayıldım yengenin eline gönlüne sağlıkMasama koyacaktım ama benim dağınık odamda kıyamadım, salonda TV nin altına koydum her gün tv izlerken önümde ?
Şahane olmuş bayıldım yengenin eline gönlüne sağlıkMasama koyacaktım ama benim dağınık odamda kıyamadım, salonda TV nin altına koydum her gün tv izlerken önümde ?
Tuzlama işinin uzmanı ?
Bedavaya atmaz.Tuzlama işinin uzmanı ?
Molada mangal yakarız üşümüştür ?Bedavaya atmaz.
Bişbiş böceği , kayısıların olgunlaştığının habercisidir.Çok daha çektiğim güzel fotograflarim vardı ama onları bozulan flashim sayesinde kaybettim.
Maalesef evet yamuk, yapacağın şey çok basit ekran ayarlarından 3:2 karelaj modunu açacaksın ve yatay çizgiye ufuk çizgisini sıfırlayacaksın.
Neyse ki bu benim cep tel ile çektiğim bir foto idi.Maalesef evet yamuk, yapacağın şey çok basit ekran ayarlarından 3:2 karelaj modunu açacaksın ve yatay çizgiye ufuk çizgisini sıfırlayacaksın.
Hocam taş çatlasa 2-3 derece kayıklık var gibi, beni çok rahatsız etmiyor,hatta benimkilerdede vardır illakiMaalesef evet yamuk, yapacağın şey çok basit ekran ayarlarından 3:2 karelaj modunu açacaksın ve yatay çizgiye ufuk çizgisini sıfırlayacaksın.
Çok ilginçtir ki nedense fotoları çekerken hiç aklıma gelmeyen bu konu, fotoları kontrol ederken ''Ula Özgür yine isyan edecek'' cümlesi ile aklıma geliyorHocam taş çatlasa 2-3 derece kayıklık var gibi, beni çok rahatsız etmiyor,hatta benimkilerdede vardır illaki