Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Hayatımda ilk defa ''Köşede Dursun'' diye 1099tl ye Phılıps monitör aldım. İlk defa bir mal benim elimdeyken değerlendiZaten devir ne varsa uygun fiyata al devri. Herşey pahalanıyor.
Hayatımda ilk defa ''Köşede Dursun'' diye 1099tl ye Phılıps monitör aldım. İlk defa bir mal benim elimdeyken değerlendiZaten devir ne varsa uygun fiyata al devri. Herşey pahalanıyor.
Ne alsak aynı durumda hocam. Geçen sene Iphone 11 almıştım, bazısı çok para bekle düşer eskidi model dedi. Şuan satsam aldığım fiyattan yukarı satarım ama ne alacağım ??Hayatımda ilk defa ''Köşede Dursun'' diye 1099tl ye Phılıps monitör aldım. İlk defa bir mal benim elimdeyken değerlendi
Selamlar adem abi şükür diyeyim iyiyiz.Sağlık sorunumuz yok ,haberiniz vardır belki sonbahar da annanemi sakladık hakkı rahmetine kavuştu.?
Başınız sağ olsun.Selamlar adem abi şükür diyeyim iyiyiz.Sağlık sorunumuz yok ,haberiniz vardır belki sonbahar da annanemi sakladık hakkı rahmetine kavuştu.?
Bunun dışında artık okadar rutin e bağladım ki evden işe işden eve.Ama burayı takip ediyorum.
İş yerinde maddi sorunlarımız 13 aydır devam ediyor bunun sıkıntısı var ee birde bu lanet koronavirüs belası var.Biz şükür ki hiç yakalanmadık ama etrafımda kimi duysam yakalanıyor.
Lafın özü tatta kalmadı heyecanda abi?
sizleri sormalı abi ?
Ne alsak aynı durumda hocam. Geçen sene Iphone 11 almıştım, bazısı çok para bekle düşer eskidi model dedi. Şuan satsam aldığım fiyattan yukarı satarım ama ne alacağım ??
yefe 78 kardeşim inşallah rabbim ne muradınız varsa versin inşallah hem hac hemde umreye gitmek nasip olur sizlere ama şu varki oraya gençken gitmek gerekli ben bunu anladım emin olun ben ozaman daha gençtim 52 yaşında idim 15 günlüğüne gittim bu ibadetleri yerine getirmek için çok meşakat lazım bazı yerlere mesela nur dağına çıkmak gibi oldukça dik ve uzun süre yaklaşık 1,5 2 saat kadar yürüyerek çıkıyorsun yukarıda yayınladığım videoda ve resimde görmüşsündür . ama allah var başımızdaki hocamız,da çok,çok iyiydi kendisine rahmet diliyorum çok gençti maalesef geçen yıl kalp krizine yenik düştü genç olmasına karşın defalarca ümre,ve hac hizmetlerini yerine getirmiş ve oradaki yetkililerle oldukça iyi bağlantılara sahip burada sorduğum birçok hoca olsun umre ve hac vazifesini yerine getirmiş kişilere onun bizi gezdirdiği kutsal yerlerin bir çoğuna gitmemişler hatta bilmeyenleri bile var hakkı ödenmez rahmetli öyleki içimizden biri ogün bir yere gidememişse tekrar muhakkah o kişi veya kişiler için özel araç tutup onlarında görmesini sağlardı gerek mekkede gerekse medinede burdan gitmeden evvel kendisiyle konuştuktan sonra eşlerimizin isteği üzerine mekkede ve medinede ibadet yerlerine uzak olmasın talebi ile yani şöyle medinede peygamber efendimizin yattığı medineyi münevvere,ye yaklaşık 300mt bir hotelde mekke,de ise yaklaşık 400mt uzaklıkta hotel,de kaldık ne zaman istesek kalkıp gidip ibadetlerimizi yaptık ama çok istesek,de maalesef hac ibadetimizi yerine getiremedik çümkü evde bakıma muhtaç yatalak kayınpederim var ve 4 yıl oldu elimizden geldiğince,de iyi bakmaya çalışıyoruz bundan sonrada rabbim müsaade ederse inşallah gideriz ancak yurdumuzdaki mali durumları,da göz önüne alırsak çok zor gözüküyor şuan fiatlara bakarsan bir kişi 4bin dolarla 5700 dolar arasında değişiyor varın siz hesaplayın bu sadece gidip gelmekle bitmiyor,ki orada kullanacağın elbisen,ihramın oradan gelirken mutlaka birşeyler olur ticaret için değil eşin dostun çoluğun çocuğun için ortalama 6000 bin dolar yani buna gücü yeten gider tabii düşün,ki birde eşinle birde 7 yaşından büyük çocuğun varsa allah kolaylık versin rabbim herkesin niyetini bu uğurda kolay eylesin inşallah . kusura bakmayın biraz uzun oldu .Dua et de bizede nasip olsun inşAllah abi hatta dua içten olursa belki de hac nasip eder mevlam
Ödeme şekli böbrek kaldı bir tek :( 24 milyar desem daha doğru olur, böyle büyük rakama 24.bin demek küçümsemek olur ? Aklıma şu video geldi;Seçenekler belli, iyi oynayan kazansın
Hocam Allah'ım annenize rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Sizlere de sabırlar diliyorum...Selamlar adem abi şükür diyeyim iyiyiz.Sağlık sorunumuz yok ,haberiniz vardır belki sonbahar da annanemi sakladık hakkı rahmetine kavuştu.?
Bunun dışında artık okadar rutin e bağladım ki evden işe işden eve.Ama burayı takip ediyorum.
İş yerinde maddi sorunlarımız 13 aydır devam ediyor bunun sıkıntısı var ee birde bu lanet koronavirüs belası var.Biz şükür ki hiç yakalanmadık ama etrafımda kimi duysam yakalanıyor.
Lafın özü tatta kalmadı heyecanda abi?
sizleri sormalı abi ?
Yelda ablanın yaptığı harika olmuş yalnız ?Bu Fotoğrafı Ben Çektim ama ufuk çizgisini sevgili Aragorn kardeşim düzeltti
Bu fotoğraf ise sevgili Eşimin bana hazırladığı Doğum Günü Hediyem. Hayatımızı tasvir etmek istemiş. Benim çalışma alanım, Evimiz, bahçemiz, Tek kapılı fiat palio bulamadığı için yıllar evvel (13 sene) bana hediye aldığı araba, benim çalışma odamın penceresinden görünen çam ormanları, kedi kuş vs sevgimi bildiği için bahçeye yerleştirdiği objeler, yine sevdiğimi bildiği mantarlar, sevgimiz ve birbirimize yasladığımız sırtımız ile BİZ, Hayatımın bir parçası olan TELEVİZYON vs ?
Orman yürüyüşü dönüşü, Doğa ve bayrağımız.
Sevgili İlteriş Yılmaz kardeşimizle bir Esinti Cafe sohbetimizde çektiğimiz fotolardan bir kare. Kendisi çok daha iyileriniçekti o da ekler snaırım
Masama koyacaktım ama benim dağınık odamda kıyamadım, salonda TV nin altına koydum her gün tv izlerken önümde ?Yelda ablanın yaptığı harika olmuş yalnız ?
Ellerine sağlık abi