İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Ara ara video editlerken gözüme ilişenleri de atayım böyle
Daha hızlı olmalı zoom çemberini çevirme hareketi, güzel deneme
Dua et de bizede nasip olsun inşAllah abi hatta dua içten olursa belki de hac nasip eder mevlamDostlarım bende bir kaç hatıra olarak çektiğim video ve resimlerimi burada paylaşayım dedim uygun görürseniz 2017 umre hatıraları
belki çok net olmayabilir o zamanki asus cep kamerasıyla çekilmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Allah kabul ve makbul eylesin ibadetlerinizi. Darısı isteyip de daha nasip olmayanların başına inşallah...Dostlarım bende bir kaç hatıra olarak çektiğim video ve resimlerimi burada paylaşayım dedim uygun görürseniz 2017 umre hatıraları
Hocam ''Allah kabul Etsin'' mi denir lütfen mazur görün bilmediğimden yazdım.Dostlarım bende bir kaç hatıra olarak çektiğim video ve resimlerimi burada paylaşayım dedim uygun görürseniz 2017 umre hatıraları
abi beni ezme ben de amatör bir fotoğraf sevdalısıyım o kadar ancak ortadaki foto yamuk çekim yaparken buna dikkat etmek gerekirMükemmel olmasa da sevgili Aragorn kardeşimizden olur almış birkaç kare paylaşayım
En alt fotodaki adam inşallah ''habersiz fotomu çekmişsin'' diye telif istemez ))
İlk denemeydi zatenDaha hızlı olmalı zoom çemberini çevirme hareketi, güzel deneme
Sevimli dostumuz korkmuş gibi bakıyor
Çok koşturdu yoruldu ondan öyle bakıyor sanırımSevimli dostumuz korkmuş gibi bakıyor