Bardaktaki logoyu okuyayım dedim ama okuyamadım
o star tv'nin bardağı Haluk Levent'le yeniden yazıyorBardaktaki logoyu okuyayım dedim ama okuyamadım
Tahmin ettim ama kanalı izlemediğimden "pat" diye yazmayayım dedim ,ondan sordum zaten logoyuo star tv'nin bardağı Haluk Levent'le yeniden yazıyor
O zaman bidene de benden gelsin, yeni çekmiştimTahmin ettim ama kanalı izlemediğimden "pat" diye yazmayayım dedim ,ondan sordum zaten logoyu
Bunu da indirdim de yarın demeyesiniz "fotolar puplic değil" diye ,para-mara istemezsiniz değil miO zaman bidene de benden gelsin, yeni çekmiştim
İndirdim 2 adeti yıldızı kullanmaya başladım hemenBir zamanlar Antalya'da yaşarken
2010 Ocak
27 Eylül Çıralı sahil. 1937 sn. yıldız pozlama. Yıldızlarla beraber uçakların yön değiştirip gittikleri rotaların yansıması?
Afiyet olsun?Içmeyi bilen ve seven tüm dostlara selam olsun.
Arkadaki tabaktakiler ne öyle ,kara kara ,sanki çöple işaret konulmuş gibi duruyor ,çok kötüIçmeyi bilen ve seven tüm dostlara selam olsun.
Vallahi ben içerken meze vs aramıyorum arkadaş mangal yakmış sağolsun birseyler getirdi ?ben mezesiz arada yanında bir bardak çay içer demlenirim?Arkadaki tabaktakiler ne öyle ,kara kara ,sanki çöple işaret konulmuş gibi duruyor ,çok kötü
Aaaa, unuttuk artık o dediğin şeyi "mangal"ı ,öyle görünce çöp batmış bu ney demiştimVallahi ben içerken meze vs aramıyorum arkadaş mangal yakmış sağolsun birseyler getirdi ?ben mezesiz arada yanında bir bardak çay içer demlenirim?
Ben ateistim ama inanan herkesi Allah bu zor günlerden en güzel şekilde çıkarsın hepimizi ?Aaaa, unuttuk artık o dediğin şeyi "mangal"ı ,öyle görünce çöp batmış bu ney demiştim