Carplay Desteklemeyen Araç Teybine Sonradan Carplay Eklenebilir mi ?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Ne yaptınız, benim de önüme multimedia ekranı şeklinde şeyler çıkınca araştırdım, çok güzel şeyler bulunuyor, bu çinliler gerçekten piyasanın ihtiyacına yönelik yapıyor. Belki bitane de ben alırım :hihi

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Yani, gevurlar öyle cihazlar yapmışlar ki çok kaliteli gözüküyorlar. İnsanın bi tane alıp deneyesi geliyor 😃 canbus uyumlu olanları çok kalite hissettiriyor, tirilyon çeşit model üretmişler. Bu çinliler piyasaya girmeselerdi 2025 model arabada eminim bluetoothu ek paket olarak kitlemeye devam ederlerdi

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Zlink carplay apk sı var, carplay destekleyen cihazlarda genelde bu uygulamayı açarak bağlantı sağlanıyor, sizin cihazda altyapısı var mı denemek için zlink uygulamasını kurup denemeniz lazım, denemeye değer bence.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,198
Yani, gevurlar öyle cihazlar yapmışlar ki çok kaliteli gözüküyorlar. İnsanın bi tane alıp deneyesi geliyor 😃 canbus uyumlu olanları çok kalite hissettiriyor, tirilyon çeşit model üretmişler. Bu çinliler piyasaya girmeselerdi 2025 model arabada eminim bluetoothu ek paket olarak kitlemeye devam ederlerdi
Tesla olmasa arabalar hala mp3 çalıyordu. :kiskis

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Zlink carplay apk sı var, carplay destekleyen cihazlarda genelde bu uygulamayı açarak bağlantı sağlanıyor, sizin cihazda altyapısı var mı denemek için zlink uygulamasını kurup denemeniz lazım, denemeye değer bence.

zlink.jpg

Geri
Üst Alt