emektar ariston çamaşır makinemizin gizli özellikleri açıldıktan sonra değiştirmeye karar verdik. sanki böyle club müziği açılmış gibi eller havaya modunda zıp zıp zıplamalar, yaramaz kediler gibi çamaşır odasının kapısına vurmalar falan

ondan öncesindede program düğmesinin kendi kendine turlaması hastalığı vardı, sorunun prosestatta olduğunu farkedip değiştirdim o sıkıntı gitmişti ama zaten makine miadını doldurmuştu.
bundan 4 sene önce, neyse almışken iyi birşeyler alalım derken fiyatlar uçuşta, tamir ettirsen 300-400 lira para isteyecekler kaç gün gideceği muallak. eniştede o sıralar tv bakıyor carrefourda tvlerde kampanya varmış, birgün çarşıdayız carrefoura gidelim mi 2 dk dedi gidelim dedim. hoover seg vs... bir sürü tuhaf markayı satıyor carrefoursa. enişte segin full hd tvsine bakıyor garantiyi sordu vestel garantili dediler, Allah Allah dedim, baktım çamaşır makinesi tank gibi, 7 kg kapağı kocaman, ufak dijital bir ekran var, kaç para 599
hemen alıyorum dedim tabiki. neyse aradım vestel servisi adamlar geldi bizde böyle bir makine yok, lan nasıl olmaz garanti belgesi vestel zaten, öyle böyle derken bunlar arayıp teyit ettiler hakikaten vestel. adamlar abi nerden aldın dedi carrefoursa dedim fiyatı ne diye sordular 599 lira, gözleri faltaşı gibi açıldı tabi. abi 5kg vesteller bile 1000 lira bı paraya bedava dediler. gel zaman git zaman 4 seneyi geçiyor hatta, en ufak bir arızası sıkıntısı çıkmadı. daha sonra bunun hemen hemen aynısı a101de satıldı, bacanağın babasıgil aldı , bizim kayınpederlere aldık. herkes memnun.
bu işler biraz şans işi birazda temiz düzgün kullanırsan kolayına arıza yapmazlar. eksisi yokmu var elbette, sıkmada biraz gürültü yapıyor onuda deviri az düşürünce kesiyorsun, kesmesede hiç umrumda değil açıkçası, sesi çıkmasın diye 1000 lirada fazla para veremem .
bulabilen olursa bütçeside çok yüksek değilse seg marka makineleri kullanıcı olarak şiddetle tavsiye ederim, f/p'nin karşılığıdır bana göre ;