Çamaşır Makinası Tavsiye

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Haklısınız Hocam, benim Mini Buzdolabı arıza yapmadı, yapsaydı belki bende sizin sorunları yaşardım. Abi vallahi ben 5 sene önce Kliksa dan İndesit Mini Buzdolabı aldım, Ambar evime getirdi, Servis 10 Km uzaktaydı. Aradım biz kurabiliyormuyuz diye, küçük olduğu için sorun yok kurun dediler. Servis ile birtek o zaman konuştum. Çok araştırmıştım, üstteki dondurucu kısmı -18 derece 4 yıldız olduğu için seçmiştim. Şükür sorun yok hala. Arıza yapsaydı aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.

Yani kişisel yaklaşmak istemiyorum konuya lakin ben bölge servisi değil kurumun KENDİSİ dahi böyle saçma sapan uygulamlara tabi tutunca beni, İster istemez konuyu genelliyorum tabi.

Belki de siz bir sorun yaşamazdınız yine de günahlarını almayalım insanların.

Mesleki olarak o kadar çok değişik marka ve ithalatçı firma, Distribütör ile görüşüyor/çalışıyorum ki, Israrla neden illa ki ARKASINDA SAĞLAM FİRMA OLSUN dememin sebebini oradan anlayabilirsiniz :kiskis

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
Bizde 2 tane Siemens lisanslı Arçelik vardı. Biri hala yaşıyor ve hiç arızası olmadı. Sadece temiz su hortumunu yeniledik.
Siemens bile pişman olmuştur bu kadar kaliteli parça ürettiği için. :kop
Aynen, bendeki Leydi bulaşık makinesı hala hayatta :kiskis Birtek Power tuşunun klasik yerinde durmama sorunu var, onada çalıştıracağım zaman kürdan sıkıştırıyorum, açtım ama bakarit olduğundan ellemedim böyle geçinip gidiyoruz :kiskis

img_3907-jpg.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
arkadaşlar biladerin simens çamaşır makinası bozulmuş servis 1000 tl masraf çıkarmış.bu nedenle yeni bir çamaşır makinası almak istiyor maksimum 1500-1600 tl civarında olursa iyi olur marka fark etmez ne tavsiye edersiniz ustalar teşekkürler.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
arkadaşlar biladerin simens çamaşır makinası bozulmuş servis 1000 tl masraf çıkarmış.bu nedenle yeni bir çamaşır makinası almak istiyor maksimum 1500-1600 tl civarında olursa iyi olur marka fark etmez ne tavsiye edersiniz ustalar teşekkürler.
o fiyat bandın da benim tercihim bu olurdu.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Marka takıntınız yok ise BlackSea BlackSea kardeşimin önerisine ben de katılırım, marka isterim derseniz SAMSUNG dan 1 2 model verebilirim size

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
marka takıntım yok uygun fiyata en iyisi olsun yeter.
Daha önce incelediğim, özelliklerini vurguladığım, koşulsuz 3 yıl, isteğe bağlı ücretli 4 yıl garantisi ile (toplam 7 yıl garanti 150tl) ön plana çıkan, ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti olan sağlam kaliteli ve vestel in eski üretimi beyaz eşyaları ile karıştırmamak gereken bir üründür :ok

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
eniştenin Siemens çamaşır makinasının rulmanları dün komple gene dağılmış.bıkmışlar artık bu makinadan(makine4-5yıllık).yeni makine bakıyorlar.marka fark etmez 2000 tl kadar bir makine tavsiyesi bekliyorum.teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
5 yildir samsung kullaniyorum.
Bazi makinelerde kronik olan giysileri yirtma delme gibi sorunlarla karsilasmadim.
Sessiz calisiyor.
Kullandigin ilac kaliteli olursa giysiler tertemiz cikariyor.

Kafana takilan soru olursa cevaplarim :ok

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
Annemın Emektar Camasır Makınası Once gun Itıbarıyla , Su Koydu

Yeter Yahu Dedı Aslında Rulmanları Dagılmıs Degısse Is Gorur ama Gelde Anneme Anlat Yenısı Istıyorum Dedı

Makınamız Arcelık Marka Olup Yaklasık 19 Yasındaydı :clap2

Az yakan Cok Kacan Butceyı Yormayan Makına Tavsıyelerınızı Alalım...

kardesim samsung alma da ne alirsan al. biz zamaninda bi hata ettik samsung aldik. alet bi nazli bi nazli ki sorma. ikide bir dengesi bozuluyor uyari isigi yakiyor falan filan. ado hocamin da dedigi gibi mega ekonomi yapacam diyosan al bi altus gec. f/p den yirtarsin en azindan ;)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
kardesim samsung alma da ne alirsan al. biz zamaninda bi hata ettik samsung aldik. alet bi nazli bi nazli ki sorma. ikide bir dengesi bozuluyor uyari isigi yakiyor falan filan. ado hocamin da dedigi gibi mega ekonomi yapacam diyosan al bi altus gec. f/p den yirtarsin en azindan ;)

Anneme az yakan cok kacan birsey ararken
Dayanamadik samsung aldik.
Masallah ben 5 yil
Annemde 5. Ay oldu cok memnunuz.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
emektar ariston çamaşır makinemizin gizli özellikleri açıldıktan sonra değiştirmeye karar verdik. sanki böyle club müziği açılmış gibi eller havaya modunda zıp zıp zıplamalar, yaramaz kediler gibi çamaşır odasının kapısına vurmalar falan :hihi ondan öncesindede program düğmesinin kendi kendine turlaması hastalığı vardı, sorunun prosestatta olduğunu farkedip değiştirdim o sıkıntı gitmişti ama zaten makine miadını doldurmuştu.

bundan 4 sene önce, neyse almışken iyi birşeyler alalım derken fiyatlar uçuşta, tamir ettirsen 300-400 lira para isteyecekler kaç gün gideceği muallak. eniştede o sıralar tv bakıyor carrefourda tvlerde kampanya varmış, birgün çarşıdayız carrefoura gidelim mi 2 dk dedi gidelim dedim. hoover seg vs... bir sürü tuhaf markayı satıyor carrefoursa. enişte segin full hd tvsine bakıyor garantiyi sordu vestel garantili dediler, Allah Allah dedim, baktım çamaşır makinesi tank gibi, 7 kg kapağı kocaman, ufak dijital bir ekran var, kaç para 599 :hihi

hemen alıyorum dedim tabiki. neyse aradım vestel servisi adamlar geldi bizde böyle bir makine yok, lan nasıl olmaz garanti belgesi vestel zaten, öyle böyle derken bunlar arayıp teyit ettiler hakikaten vestel. adamlar abi nerden aldın dedi carrefoursa dedim fiyatı ne diye sordular 599 lira, gözleri faltaşı gibi açıldı tabi. abi 5kg vesteller bile 1000 lira bı paraya bedava dediler. gel zaman git zaman 4 seneyi geçiyor hatta, en ufak bir arızası sıkıntısı çıkmadı. daha sonra bunun hemen hemen aynısı a101de satıldı, bacanağın babasıgil aldı , bizim kayınpederlere aldık. herkes memnun.

bu işler biraz şans işi birazda temiz düzgün kullanırsan kolayına arıza yapmazlar. eksisi yokmu var elbette, sıkmada biraz gürültü yapıyor onuda deviri az düşürünce kesiyorsun, kesmesede hiç umrumda değil açıkçası, sesi çıkmasın diye 1000 lirada fazla para veremem .

bulabilen olursa bütçeside çok yüksek değilse seg marka makineleri kullanıcı olarak şiddetle tavsiye ederim, f/p'nin karşılığıdır bana göre ;

P_20180929_134200.jpg

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
Bende Vestel EKO 5708 T var , bundan tam 2 sene evvel 2016'nın eylül ayında 678 TL'ye almıştım çok memnunuz , tık demedi maşallah :mutlu şimdi baktım n11'de en uygun 1350 TL'den satılıyor , 2 senede 672 TL fiyatı artmış :ciks

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt