O rakamlara çıkamıyorum...2000 tl kadar marka ve model tavsiyesi bekliyorum 1-2 güne alınacak.siemens rahmetli oldu.
Bende Vestel EKO 5708 T var , bundan tam 2 sene evvel 2016'nın eylül ayında 678 TL'ye almıştım çok memnunuz , tık demedi maşallah şimdi baktım n11'de en uygun 1350 TL'den satılıyor , 2 senede 672 TL fiyatı artmış
Bulabildiniz mi hocam birşeyler fp. Bizede lazım bu aralar2000 tl kadar marka ve model tavsiyesi bekliyorum 1-2 güne alınacak.siemens rahmetli oldu.
Yani kişisel yaklaşmak istemiyorum konuya lakin ben bölge servisi değil kurumun KENDİSİ dahi böyle saçma sapan uygulamlara tabi tutunca beni, İster istemez konuyu genelliyorum tabi.
Belki de siz bir sorun yaşamazdınız yine de günahlarını almayalım insanların.
Mesleki olarak o kadar çok değişik marka ve ithalatçı firma, Distribütör ile görüşüyor/çalışıyorum ki, Israrla neden illa ki ARKASINDA SAĞLAM FİRMA OLSUN dememin sebebini oradan anlayabilirsiniz
Açtığın konudaki isteklerini buraya yazabilirsiniz, forum düzenine sitem edene kadar... ?açtığım konuyu kapatıp buraya yönlendiriyorsunuz ama başlık 2 buçuk senelik burada söylenen fiyatlar, söylenen modeller tarih olmuş durumda ve konu altında şu marka bu model kronik sorunu şu dur böyle sıkıntısı var dır detay olabilecek en ufak bir şey yok. ben iyi bir şey almak istediğim için bu tarz bütçe marka takıntısı olmadan gerçekten bu işten anlayan veya bilgili insanlardan tavsiye almak için konu açtım beni yönlendirdiğiniz konuya bakın sen bu başlığa bakıp bir fikir sahibi olup çamaşır makinesi alabilir misin ?
Abi mottoyu biliyorsunEvet an itibariyle saat 01:41 ve çamaşır makinemiz bozuldu . Annem tatiller hariç tek basına yasicak. Kg olarak dusuk fiyat olarak da uygun bir makine arıyoruz bir kac model var aklımda ama tavsiyesi olan varsa bekliyorum Adem Helvacı TEKNOwest F fikoloji