Apollon07
Aktif Üye
- 24 Eki 2017
- 203
LG ve Samsung'dan Şaşma Gerisi Macera Olurmerhaba yeni üyeyim buzdolabı bozuldu vestel profilo lg bunlar arasından hangi markayı önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım vr 3000 civarı
LG ve Samsung'dan Şaşma Gerisi Macera Olurmerhaba yeni üyeyim buzdolabı bozuldu vestel profilo lg bunlar arasından hangi markayı önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım vr 3000 civarı
Sota Başkan samsung firmasının Türkiyede servis durumu nasıl, Arçelik veya vestel gibi ürünlerinin arkasında duruyor mu?Bir de Sota Başkan samsung ilk çıkan dolablarının yenilerinden daha iyi ve saglam oldugunu söylüyorlar,bunun hakkında bilgin var mı?Camasir makinasi ve Buzdolabinda Samsung Benim Favorimdir
Bulasik makinasindan memnun kalmadim bunuda belirteyim.
Allah uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin, Sota Başkan.630litrelik yeni olan.
Vestel beyaz eşya ürünleri hiç kullanmadım.tv konusunda Vestel kendini geliştirdi beyaz eşyada durum nasıl acaba.A ataseven, aktülleri takip edin derim
Bim ve a101 aktulleri takip cok uygun su sebili getiriyolar
Acelen varsa Piyasada en uygun suan
ılık+soguk VESTEL SP 120 300tl
Plastik aksami catlamadiktan sonra hicbirsey olmaz.Vestel beyaz eşya ürünleri hiç kullanmadım.tv konusunda Vestel kendini geliştirdi beyaz eşyada durum nasıl acaba.
hocam bu attıgım lınktekı urun hakkında ne dusunuyrosunuz?K karanlik446, Samsung RT50K6000WW Beyaz 516litre 2550TL
Cevap icin tesekkur ederim , musait bir zaman valide ile gidip inceleyecegim.M Maxim, Samsung RT50K6000WW Beyaz 2550TL