TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Samsunlular bir ara toplanalım o zamanSaathane'de.
İkizler'de bankalar caddesinde.
Samsunlular bir ara toplanalım o zamanSaathane'de.
İkizler'de bankalar caddesinde.
Oooo,hadi bakalım ,bellimi olur ,belki İzmirlilerden birileride gelebilirSamsunlular bir ara toplanalım o zaman
Valla gelsin buyursun bence.. Direkt uçuşlar mevcut ?Oooo,hadi bakalım ,bellimi olur ,belki İzmirlilerden birileride gelebilir
Yok belki arabayla gelirlerValla gelsin buyursun bence.. Direkt uçuşlar mevcut ?
Anlatamadım galiba işin haram kısmıyla ilgilenmiyorumDaha az veya daha fazla değil ölçüsü... Haram, haramdır, ister kumar oyna, ister ihaleye fesat karıştır, ister kul hakkı ye, ister ye iç... ?
Ben işin doğrusu neyse onu yazıyorum, kişilerin neyle ilgili olduğunu değil... Arada büyük fark var... ?Anlatamadım galiba işin haram kısmıyla ilgilenmiyorum
Samsunlular bir ara toplanalım o zaman
Benim bi arkadaşım var paranın ona çıkmasını pek istemem , bu arkadaşım paranın kendisine çıkmasıyla beraber ilk 1 ay felan normal şekilde işe gelip gideceğini , sonrasında işte taşınıyorum , memlekete gidiyorum , daha iyi bir iş buldum gibisinden dikkat çekmeyecek şekilde önce işi bırakacağını , işi bıraktıktan 2 hafta sonra felan başka bir yere taşınacağını ve o taşındığı yeri kimseye söylemeyeceğini hatta o yerinde geçici olacağını , taşındıktan sonra ilk iş telefon hattını kapattırıp yeni hat alacağını , arkadaş , eş dost , akraba ona ulaşamasın bir daha diye yapacakmış bunu , sokakta tanıdık birini gördüğünde hemen kafasını çevireceğini , hatta tanınırsa devamlı üsteleyerek sandığı kişi olmadığını söyleyip hemen oradan uzaklaşacağını felan söylüyor , en sonunda da yurt dışına yerleşip ülkeyi toptan terk etmenin hayallerini felan kuruyordu. Bende dedim ki kardeşim kusura bakma ama sözümü tamamlatmadan , evet yaptığım şerefsizlik gibi gözükebilir ama , hiç olmazsa içimden geleni söylüyorum bee kardeşim , ne deseydim sana şu kadar para verirdim seni rahat ettirirdim , arkadaşlarıma , akrabalarıma yardım ederdim gibisinden palavra atsam daha mı iyiydi , zateeeen para bana çıkaaacaaak daaaa ohoooo boşver , bunlar hep hayal işte , bi kahve yapta içek ehee eheee.
Şimdi diyeceksiniz ki bu adamla selamı , sabahı kes felan ama muhabbeti de hoşuma gitmiyor değil yani , hiç olmazsa dediği gibi açık sözlü ?
Doğruları kendine sakla bir zahmet herkesin zekası varBen işin doğrusu neyse onu yazıyorum, kişilerin neyle ilgili olduğunu değil... Arada büyük fark var... ?
Bu üsluptakilere güzel cevaplarım oluyor ama senin, sormadığım halde var olduğunu iddia ettiğin zekan yetmediği için muhabbet irtifa kaybediyor...Doğruları kendine sakla bir zahmet herkesin zekası var
O güzel cevapları da kendine saklamanı temenni ediyorum. Herkesin elbette vereceği akil cevaplar vardır lakin, konu bu değil. Kaybetmiş olduğun irtifaya geri çıkamazsın diye beyhude çabaya girmek istemiyorum.Bu üsluptakilere güzel cevaplarım oluyor ama senin, sormadığım halde var olduğunu iddia ettiğin zekan yetmediği için muhabbet irtifa kaybediyor...
Selametle.