Büyük İkramiye Hayalleriniz?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Ben Rize’li ve Rize’de yaşayan biri olarak Samsun’da yaşamak isterdim. Özellikle Atakum, Çiftlik tarafında ?
Samsun hem kira, ev fiyatları yönünden uygun hem de yaşam kalitesi olarak Karadeniz bölgesine göre en iyi şehir diye düşünüyorum ?
Karadeniz iklimi dedin de, iklimin babası bizde ? Rize’de yağmur haftafa iki kez yağar. Biri üç gün sürer diğeri dört gün :gul

Zaten Atakum ve Yakakent haricinde, ki Yakakent'te yaşamadım o ayrı konu, güzel yeri yok denilebilir.
Atakum da İlkadım'ın aynısı oldu. Bir fark yok.
Atakum zengine güzel artık. Ya da zamanında arsa sahibi olanlara.
Ya tepede kulelerden ev alırsın ya da ileride 20 sene evvelinden bir arsan vardır kafanı dinlersin. (Deniz kenarı.)
Onun haricinde Atakum içinde kafa dinlemek belki mümkün ama güneş manzara vs. onu unutun derim. :hihi
Gerçi gökdelende de balkona çıkılamaz bu soğukta o da ayrı mesele. :hihi

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
742
34
Zaten Atakum ve Yakakent haricinde, ki Yakakent'te yaşamadım o ayrı konu, güzel yeri yok denilebilir.
Atakum da İlkadım'ın aynısı oldu. Bir fark yok.
Atakum zengine güzel artık. Ya da zamanında arsa sahibi olanlara.
Ya tepede kulelerden ev alırsın ya da ileride 20 sene evvelinden bir arsan vardır kafanı dinlersin.
Onun haricinde Atakum içinde kafa dinlemek belki mümkün ama güneş manzara vs. onu unutun derim. :hihi
Gerçi gökdelende de balkona çıkılamaz bu soğukta o da ayrı mesele. :hihi
Yazın bizim sendikanın kongresi için Türk-İş’in oteline geldim. Şehrin göbeği sayılırdı heralde. Önünde tramvay falan.. Caddenin denize çıkması hoşuma gitti. Hele o sahilde akşam üzeri dolaşmak. Güzel bir izlenim bıraktı bende.
Bahsettiğin tepedeki kuleleri de gördüm. İşin ilginç yanı, son teknoloji o akıllı dairelerin bizim buradaki 10 senelik akılsız ? dairelerle neredeyse aynı fiyatta olması. Rize gibi bir yerde 1 milyon liraya daire var. Verenin aklı yok yani ??‍♂️?
Sadede gelirsek, büyük ikramiye çıksa yine de Samsun’dan bir daire alırdım. Kenarda dursun hesabı ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Yazın bizim sendikanın kongresi için Türk-İş’in oteline geldim. Şehrin göbeği sayılırdı heralde. Önünde tramvay falan.. Caddenin denize çıkması hoşuma gitti. Hele o sahilde akşam üzeri dolaşmak. Güzel bir izlenim bıraktı bende.

Orası Atakum'un merkezi Türkiş. Ki adını da zaten Türk-iş sendikası ve işçi bloklarından alıyor benim bildiğim.
Zaten buranın katlanılan tek yanı sahili ve sakin olması başka bir numarası yok.
O bahsettiğin yeri sen bir de iş çıkışı saatleri gör mesela, trafik nasıl kilit oluyor. Tam bir planlama rezaleti. :hihi

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Hayatımda hiç almadım desem yeridir.
Onun yerine eşimle çalışarak istediğimiz herşeye sahip olduk.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bilet almadım ama alıpta çıksaydı borçlarımı öderdim dükkan alırdım kiraya verirdim. Arsa alıp içine bahçeli müstakil bir ev ve hayalimdeki otomobil... Bisiklet ve teknolojik ürünler.... Almanya ziyareti ve Türkiye turu vs. vs...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hacı'dan en fazla 1 kere döner yemişimdir, o derece diyorum.
Asıl döner Lezzet'de. :kas
Ya da İkizler. :hihi
Hmm lezzet nerede çiftlikte mi?

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Haram sınırları çizilirken, miktar/tutar veya kilo/gram belirtilmemiştir... ?

Bu hesabı yaparken o insanlar gelip yazmasa bari dedim zaten... İnşallah da öyle olur. :kas
Haram sınırı ile ilgilenmiyorum. Ülkeyi satanlardan daha fazla haram olduğunu da düşünmüyorum

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Bu zamana kadar 1 kere almıştım. 8 yıl önce ilk çocugum dünyaya geldiğinde onun şansına. ( çocuk kısmetiyle gelir derler ya. Dünyaya geldiğinde evimizi almıştık )
Belki bişeyler çıkar diyerekten. Çıkmadı ???
Sonra hiç düşünmedim bile almak. Ama çıkarsa geçenlerde insanlara soruyolar çıksa ne yaparsınız diye. Bi kişinin söylediği hoşuma gitti “ çatır çatır yerim “ demişti.
bende çatır çatır yerim valla. ???

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hiç böyle şeylerin hayalini kurmadım,zaten yaramayacağını da düşünüyorum ,bana göre tabiri caizse "ahlı para" olduğundan ,çıkana da çok yaramıyor maalesef :)
NOT:
Kimse beğenmesin hemen, kırarım kemiklerinizi :haha1

Geri
Üst Alt