M
Muhammet tümay
Yeni Üye
- 4 May 2021
- 1
- 44
Vestel‘den aldığımız sıfır ürün de özürlü sorunlu sıkıntılı olmasına rağmen bir yıldan bu yana TV bozuk kullanamıyorum tüketici mahkeme heyetine gittim tüketici mahkeme heyeti beni haklı buldu ama vestel Çözüm merkezi lan bir bayan biz size hiçbir şekilde çivi değişimi veya yeni ürün konusunda yardımcı olmayacağız olmuyoruz dediler bayi Aldığım bayiden rica ettim konuyu araştırması için araştırdı ve iki gün sonra döndü bana müdür yardımcısı müşteri hizmetleri onun kararı imiş bir yıl önceki para fatura bedelini iade etmek istiyorlar bir yıl önce aldım Fatura tutarı 4200 şu anda İse TV 7000 tl tüketici mahkeme heyeti kararını yok sayıyorlar hem mağduriyet hat safada hem de sanki ben onları mağdur etmişim gibi tavırlar sergiliyorlar ve medya sorumlusu kutlu Bey de benimle inatlaştı bu konuda Mahalle arası bakkalları üslubuyla inatlaşlıyor benimle lanet olsun mesela ulaştığım güne diyeceğim vestel alakası olduğunu düşünmüyorum yönetim ve çözüm kısmı ile alakası olduğunu düşünüyorum düşünüyorum Vestel çözüm merkezi tarafından yüksek dozda mağdur edildim tam anlamıyla paramla rezil oldum bir yıldan bu yana parama kullanıyorlar ben ise TVlerini kullanamıyorum bozuk şekilde evde duruyor TV modeli 60 ud 9860 Altta fotoğrafını yükledim tüketici mahkeme heyeti kararının